«Ένα τσιγάρο και ένας ψεύτης»… από το Μανώλη Μητσιά

«Ένα τσιγάρο και ένας ψεύτης»… από το Μανώλη Μητσιά

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2008, 22:34
Ιωάννα Λούγαρη

Χαρούμενος και περήφανος ο Μανώλης Μητσιάς παρουσίασε στον Ιανό τη νέα του δουλειά. Ύστερα από 40 χρόνια, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και «παντρεύει» την ορμή και τον ενθουσιασμό νέων καλλιτεχνών με τη σιγουριά και την εμπειρία του Θάνου Μικρούτσικου, του Λίνου Κόκοτου, του Μίλτου Σέλλα, του Μιχάλη Τούμπουρου, του Kiki Lesendric και του Μανώλη Ανδρουλιδάκη, σε ένα εκπληκτικό δημιούργημα που το ονόμασαν «Ένα τσιγάρο και ένας ψεύτης».

Από την παρουσίαση του δίσκου του Μανώλη Μητσιά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν αγαπημένοι του φίλοι από τον καλλιτεχνικό, αλλά και τον πολιτικό χώρο. Οι γνωστοί συνθέτες Ηλίας Ανδριόπουλος, Λίνος Κόκοτος και Θάνος Μικρούτσικος, ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης, ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος και ο βουλευτής Αντώνης Σαμαράς έδωσαν το παρόν.

Ο Μανώλης Μητσιάς ερμήνευσε με τη συνοδεία πιάνου κάποια από τα καινούργια του τραγούδια και καταχειροκροτήθηκε.

 

Το cd κυκλοφορεί από την εταιρία Legend και περιέχει μια επανεκτέλεση του τραγουδιού «Χαμένος ήχος», του Σταύρου Ξαρχάκου και του Κώστα Κινδύνη, σε μια ξεχωριστή μουσική οπτική.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2008, 22:34


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα