Γιος διευθυντή της ΕΑΒ και ιδιοκτήτριας κοσμηματοπωλείου στην Βουκουρεστίου ο 15χρονος

Γιος διευθυντή της ΕΑΒ και ιδιοκτήτριας κοσμηματοπωλείου στην Βουκουρεστίου ο 15χρονος

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2008, 07:43

Ο τηλεφωνητής του σχολείου στο οποίο φοιτούσε ο Αλέξανδρος τον τελευταίο χρόνο ενημερώνει ότι θα παραμείνει κλειστό έως και την Τρίτη, όταν δηλαδή θα γίνει η κηδεία του. Έως την τρίτη τάξη του γυμνασίου φοιτούσε στη σχολή Μωραΐτη. Ξεκίνησε τη πρώτη χρονιά του λυκείου στη σχολή «Ώθηση» στη Σταμάτα Αττικής. Ήταν μέτριος μαθητής λένε οι φίλοι του, αλλά γενικά πολύ ήσυχος.

Ο Γιώργος είναι ένας από τους φίλους του Αλέξανδρου, ακούστε τι είπε για το χαρακτήρα του στη zougla.gr.

 

Για ένα πανέξυπνο παιδί με αρχές κάνει λόγο φίλος της οικογένειας, ο οποίος δηλώνει συντετριμμένος για το χαμό του Αλέξανδρου.

Ύστερα από απόφαση του Υπουργού Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, στο πλευρό της τραγικής μητέρας έσπευσε για ψυχολογική υποστήριξη ο Θανάσης Κοσμόπουλος, Διοικητής Ψυχιατρικού Τμήματος στο νοσοκομείο «Δαφνί».  

Γιος διευθυντή της ΕΑΒ και ιδιοκτήτριας κοσμηματοπωλείου στην οδό Βουκουρεστίου, ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος 15 ετών, ζούσε με τη μητέρα, τη γιαγιά και την κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή του.

Η μητέρα του Αλέξανδρου διατηρεί κοσμηματοπωλείο στη Βουκουρεστίου, ενώ ο πατέρας ζει σε άλλη περιοχή της Αττικής.

Οι φίλοι του Αλέξανδρου λένε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ήταν ένα παιδί με τα ενδιαφέροντα των συνομήλικών του και πολλές από τις παρέες του ήταν από το ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων όπου φοιτούσε.

Αυτό που όλοι ονομάζουμε «διαλυμένη οικογένεια», στην περίπτωση του Αλέξανδρου δεν ισχύει. Οι άνθρωποι με τους οποίους μιλήσαμε φαίνεται ότι προέρχονται από μια δεμένη οικογένεια και ένα αξιοπρεπές περιβάλλον.

Το μήνυμα της οικογένειας μέσω της zougla.gr

Στο σπίτι του νεκρού 15χρονου αγοριού έχει πέσει βαρύ πένθος. Το μήνυμα της οικογένειας μεταφέρει μέσω της zougla.gr η θεία του: «Να αφήσετε την οικογένεια στην απόλυτη ηρεμία. Ο σεβασμός στον άνθρωπο είναι πάνω απ’ όλα».

Γκρουπ στο Facebook στη μνήμη του 15χρονου

Λίγες ώρες μετά το θάνατο του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, φίλοι του από τον διαδικτυακό τόπο Facebook, έφτιαξαν ένα γκρούπ με τίτλο «ALEXANDROS GRIGOROPOULOS (R.I.P.) (αναπαύσου εν ειρήνη)».

Παράλληλα, παρακινεί τους επισκέπτες στο γκρουπ να συμμετέχουν «όλοι στην πορεία για τη δολοφονία του 15χρονου».

Η κηδεια του 15 χρονου Αλεξανδρου-Ανδρεα Γρηγοροπουλου θα γίνει σήμερα στις 15:00 στο νεκροταφειο Π.Φαληρου.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2008, 07:43


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα