Τετράχρονος πυροβόλησε το μπέιμπι σίτερ

Τετράχρονος πυροβόλησε το μπέιμπι σίτερ

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί, όταν άκουσαν ότι ο δράστης μιας απόπειρας δολοφονίας ήταν ένα 4χρονο παιδί. Ο 18χρονος Νάθαν Μπίβερς πρόσεχε το μικρό Ίθαν σε ένα τροχόσπιτο, στην περιοχή Τζάκσον στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν κατά λάθος του πάτησε το πόδι.

Τότε ο ανήλικος Ίθαν Κρισπ νευρίασε πολύ και πήγε στο δωμάτιό του, φωνάζοντας ότι πάει να πάρει το όπλο του. Ο Νάθαν νόμισε ότι θα έφερνε κάποιο παιχνίδι. Για κακή του τύχη όμως, ο 4χρονος εμφανίστηκε με ένα πραγματικό όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον έφηβο.  

Ο μπέιμπι – σίτερ υπέστη τραύματα στα χέρια και τα πλευρά.  Τραυματίστηκε και ένας ακόμα έφηβος, θείος του παιδιού, που βρισκόταν στο σπίτι.

Ο πατέρας του 4χρονου εκείνη την ώρα βρισκόταν στη δουλειά και το πιο πιθανό είναι να καταδικαστεί, επειδή δεν είχε τοποθετήσει το όπλο σε ασφαλές σημείο. Ο 18χρονος νοσηλεύεται, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2009, 00:03


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Η Κίνα σχεδιάζει να επιβάλει δασμούς σε αμερικανικά προϊόντα αξίας 60 δισεκ. δολαρίων, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών, αφού οι ΗΠΑ...