Ευνούχισε τον εραστή της γιατί δεν χώριζε από τη γυναίκα του

Ευνούχισε τον εραστή της γιατί δεν χώριζε από τη γυναίκα του

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009, 15:22

Σε κρίσιμη κατάσταση, στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται ένας 45χρονος άνδρας, που πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο τα εξωσυζυγικά του παραστρατήματα.

Ο 45χρονος, που κατάγεται από το χωριό Κομπότι Άρτας και είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, διατηρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ερωτική σχέση με μια 35χρονη.

Το… μεγάλο λάθος του ήταν να υποσχεθεί στην 35χρονη ότι θα χωρίσει προκειμένου να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Απηυδισμένη από τις συνεχείς δικαιολογίες που της προέβαλε, η σύντροφος του 45χρονου, του ζήτησε να συναντηθούν στην ερωτική τους φωλιά, ένα κεντρικό ξενοδοχείο της Άρτας.

Εκεί, η 35χρονη πήρε την εκδίκησή της…

Την ώρα που βρίσκονταν γυμνοί στο κρεβάτι, τον αιφνιδίασε, δαγκώνοντάς τον στα γεννητικά του όργανα. Η μανία της γυναίκας ήταν τέτοια, που κατάφερε να του κόψει τον ένα όρχι και να τραυματίσει σοβαρά τον άλλο.

Τις κραυγές του 45χρονου, που σφάδαζε στους πόνους άκουσαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, που εισέβαλαν στο δωμάτιο και είδαν τον άνδρα σε μια λίμνη αίματος. Η σύντροφός του ήταν ξαπλωμένη δίπλα του και με χαρακτηριστική απάθεια παρακολουθούσε το μαρτύριό του.

Ο 45χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

(Πρώτη καταχώρηση: 12 Φεβρουαρίου 2008, 08:23)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009, 15:22


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα