Αγωγές κατά εφημερίδων άρχισε ο Εφραίμ

Αγωγές κατά εφημερίδων άρχισε ο Εφραίμ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2009, 19:19

600.000 ευρώ αποζημίωση ζητάνε οι Εφραίμ-Αρσένιος, από τον εκδότη της εφημερίδας «Μαχητής» της Ξάνθης, Πάνο Παπαδόπουλο, με αγωγές που κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο Ξάνθης.

Οι δύο μοναχοί θεώρησαν εαυτόν θιγόμενο από δημοσίευμα της εφημερίδας που χαρακτήριζε τον Εφραίμ ως «μαφιόζο» και ζητούσε να μπει στη… φυλακή.

Το δημοσίευμα βασιζόταν στα αποτελέσματα δημοσκόπησης, που παρουσίαζαν το 67,5% των ερωτηθέντων να πιστεύει ότι ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου έχει παρανομήσει και πρέπει να καταδικαστεί σε φυλάκιση.

 

Ο εκδότης της εφημερίδας, Πάνος Παπαδόπουλος, με δηλώσεις του επιμένει στο χαρακτηρισμό: «Οι μέθοδοι, οι πρακτικές και παρεμβάσεις  που χρησιμοποίησαν οι καλόγεροι-μπίζνεσμαν της Μονής Βατοπεδίου και κυρίως το «δίδυμο» Εφραίμ-Αρσένιος για να ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ τη Λίμνη Βιστωνίδας και τη Γη μας, επιβεβαιώνουν με επιείκεια τους χαρακτηρισμούς που τους έδωσα. Την επόμενη φορά που θα διεκδικήσουν ΓΗ από τη Θράκη, να ψάξουν χώρο να κρυφτούνε….»

Μιλώντας στη zougla.gr, ο κ. Παπαδόπουλος κάνει λόγο για απόπειρα εξόντωσής του και για «μπίζνεσμαν»…

Τι λέει ο εκδότης

Εντύπωση προκαλεί ότι, παρά το φόρτο των δικαστηρίων, η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί σε χρόνο-ρεκόρ, το Μάρτιο!

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2009, 19:19


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν...