Επιτέλους μαζί

Επιτέλους μαζί

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008, 10:56

Αυτό το επιτέλους το λέμε μέσα από την καρδιά μας στους Έλληνες ενός πλανήτη, που ακούει στο όνομα γη. Το φωνάζουμε δυνατά και αισθανόμαστε την ανάγκη ενός ιδιαίτερου καλωσορίσματος, γιατί έχουμε την εντύπωση ότι την χειρονομία αυτή η πατρίδα δεν την έκανε ποτέ σ’ εκείνα τα παιδιά της που η ίδια ανάγκασε να την εγκαταλείψουν για πολλούς και διάφορους λόγους.

Δε ζούμε με ψευδαισθήσεις, ούτε επιχειρούμε τη συνηθισμένη προσέγγιση των τακτοποιημένων της μητρόπολης προς τον ελληνισμό της διασποράς. Γνωρίζουμε πολύ καλά άλλωστε, πολλοί από τους συνεργάτες μας έζησαν επί σειρά ετών στο εξωτερικό, την πίκρα της ομογένειας όταν η πατρίδα αφού πρώτα την ανάγκασε να ξενιτευτεί, στη συνέχεια την κοίταξε σαν πορτοφόλι.

Οι Έλληνες ξενιτεύτηκαν και για την επιβίωση και για την γνώση. Τώρα μάλιστα που η οικονομία του τόπου και η προσφορά εργασίας ετοιμάζουν τη νέα φουρνιά οικονομικών προσφύγων, είναι ανάγκη να φωνάξουμε πιο δυνατά ότι πραγματικοί πατριώτες είναι εκείνοι, οι οποίοι ενώ πικράθηκαν, απομακρύνθηκαν λόγω συνθηκών και σε κάποιες περιπτώσεις διώχτηκαν από την μητέρα πατρίδα- όπως αρέσκονται να την αποκαλούν μερικοί- επέστρεψαν πίσω με ανιδιοτέλεια .

Αυτός ο χώρος ανήκει σ’ εκείνους τους ξεχωριστούς Έλληνες, που μας συγκίνησαν στον υπέρτατο βαθμό, όταν κατέκλυσαν την ηλεκτρονική μας εφημερίδα από όλα τα μέρη του πλανήτη και από την πρώτη στιγμή, χωρίς φωνές ή βαρύγδουπες διαφημίσεις…

Από σήμερα, ο χώρος αυτός πέρα από το σύνολο της ZOUGLA.GR ανήκει αποκλειστικά σε εσάς για την επικοινωνία, τα παράπονά σας, τη δουλειά σας , τη διαφήμισή σας, την καταγγελία σας τα πάντα.

Χωρίς μεσάζοντες, γιατί σε μία τόσο ειλικρινή σχέση, πιστεύω ότι οι ενδιάμεσοι δεν έχουν χώρο. Διαδώστε το και στους υπόλοιπους, περάστε εσείς το μήνυμα ότι εκείνοι και τα παιδιά τους έχουν πλέον ένα κομμάτι επικοινωνίας εντελώς δικό τους, για να το διαχειρίζονται ελεύθερα. Είναι η ελάχιστη προσφορά, που ούτως ή άλλως σας οφείλαμε.

Προκειμένου να σας δώσουμε ένα μέτρο σύγκρισης και μία τάξη μεγέθους, σε είκοσι μέρες από την εγκατάσταση της ’’ζούγκλας’’ στο διαδίκτυο μέχρι σήμερα, δεκαεπτά χιλιάδες, επτακόσια(17.700) άτομα μας επισκέφτηκαν από την Γερμανία, εννιά χιλιάδες(9.000) από τις Ην. Πολιτείες, δέκα χιλιάδες(10.000) από την Μεγάλη Βρετανία, δύο χιλιάδες(2.000) από την Αυστραλία και ένας τεράστιος αριθμός από την Αφρική, την Ασία, τη Μέση Ανατολή, Έλληνες από παντού, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ισλανδία, τον κόσμο ολόκληρο.

Μας ενθουσιάσατε, σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.  

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008, 10:56


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Η στρατηγική θέση της Τουρκίας δεν μπορεί να συνιστά άλλοθι για την ανοχή παραβατικής συμπεριφοράς, που αντιβαίνει τους κανόνες του διεθνούς δικαίου υπογράμμισε η πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής...