Άννα Βίσση- James Blunt στη ίδια σκηνή

Άννα Βίσση- James Blunt στη ίδια σκηνή

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Ιουνίου 2008, 12:37
Νάντια Χαλαμανδάρη

Είναι γεγονός και το μαθαίνετε πρώτοι εσείς, οι αναγνώστες του zouglomagazino.

Η Άννα Βίσση και ο James Blunt θα βρεθούν απόψε το βράδυ στην ίδια σκηνή, στη συναυλία του παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή, James Blunt, στην Κύπρο.

Μπορεί οι συναυλίες του Βρετανού αστέρα στο θέατρο Λυκαβηττού να ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή, αυτό όμως δε φαίνεται να τον έχει πτοήσει. Ετοιμάζεται πυρετωδώς να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στη μια και μοναδική συναυλία, που θα λάβει χώρα στο Palais De Sport (Σπύρος Κυπριανού) της Λεμεσού. Ο διάσημος τραγουδοποιός δεν επισκέπτεται για πρώτη φορά την Κύπρο. Εκεί, πέρασε μέρος των παιδικών του χρόνων, όταν ο πατέρας του υπηρετούσε ως πιλότος του βρετανικού στρατού στις Βάσεις της μεγαλονήσου.

Χθες το βράδυ, ο James και η Άννα συναντήθηκαν και φάγανε μαζί στο παραλιακό club “Ιsland”. Η συμπάθεια ήταν αμοιβαία  και ο γνωστός τραγουδιστής της πρότεινε να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει μαζί του στη συναυλία που θα δώσει σήμερα το βράδυ στην Κυπρο. Η Άννα δέχτηκε με μεγάλη χαρά και αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι για την πατρίδα της!

O Blunt είναι ο μοναδικός διεθνής καλλιτέχνης που συναγωνίστηκε σε Ελλάδα και Κύπρο τις πωλήσεις της Μαντόνα και ο πρώτος Βρετανός, που κατάφερε να πάει στο νούμερο 1 των αμερικανικών τσαρτς την τελευταία δεκαετία.

Αν και δεν έπρεπε να γράψω την είδηση, γιατί θέλουν να είναι έκπληξη, είμαι σίγουρη ότι και οι δύο θα με συγχωρήσουν...

Παρακολουθείτε τα νέα του zouglomagazino, γιατί θα έχουμε αποκλειστική κάλυψη και φωτογραφίες από την Κυπρο (θα πάει μαζί τους και η αφεντιά μου).

Η φωτογραφία είναι από χθες το βράδυ και είμαστε με την Άννα και τον James Blunt στο «Ιsland».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Ιουνίου 2008, 12:37


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα