Μετά από 24 ώρες βρέθηκε κρεβάτι στην εντατική

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2009, 08:23
Νεκτάριος Χαραπάς- Δήμητρα Κόκκορη

Έπρεπε να περάσουν 24 ώρες από το σοβαρό τραυματισμό του, για να βρεθεί κρεβάτι στην εντατική κάποιου νοσοκομείου. Λίγο μετά τις 21:30, ο Γιάννης Δριμαρόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται σε καταστολή.

Ο 32χρονος, που είχε μεταφερθεί στον «Ερυθρό Σταυρό» από χθες στις 10 το βράδυ και έδινε κυριολεκτικά μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, βρισκόταν διασωληνωμένος στο διάδρομο, γιατί… απλά το νοσοκομείο δε διέθετε  κρεβάτι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας!

Με μια σφαίρα καρφωμένη ακριβώς πάνω από το μάτι του, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, ο Γιάννης Δριμαρόπουλος χαροπάλευε αβοήθητος, εγκαταλελειμμένος από την Ελλάδα του 21ου αιώνα, που δεν μπορεί να εξασφαλίσει τα αυτονόητα για τους πολίτες της.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με το αυτοκίνητο φίλου του στον «Ερυθρό Σταυρό», έχοντας πυροβοληθεί στο Χαλάνδρι. Επί 24 ολόκληρες ώρες ήταν αδύνατον να βρεθεί ένα κρεβάτι στη ΜΕΘ, όχι μόνο του «Ερυθρού Σταυρού», αλλά οποιουδήποτε νοσοκομείου της Αττικής.

Απελπισμένη, βλέποντας τον αδελφό της να χαροπαλεύει, η Κρυσταλλία, αδελφή του Γιάννη, επικοινώνησε με τη zougla.gr, ζητώντας βοήθεια ώστε να βρεθεί ένα κρεβάτι σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Η φωνή της σπάει, γίνεται κραυγή, γίνεται οργή: «Βοηθήστε με»…

Γρίφος η απόπειρα δολοφονίας

Το περιστατικό συνέβη χθες, στις 10 το βράδυ. Ο 32χρονος Γιάννης Δριμαρόπουλος πυροβολείται από άγνωστο στο κεφάλι, έξω από το σπίτι φίλου του, στην οδό Δαναΐδων 10 στο Χαλάνδρι.

Ένας φίλος του 32χρονου, που τον περίμενε στο σπίτι του, άκουσε το σκύλο του να γαβγίζει και βγήκε έξω με αποτέλεσμα να βρει τον κομμωτή πεσμένο στο δρόμο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σε κατάσταση αλλοφροσύνης τον έβαλε στο αυτοκίνητό του και τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό, αλλά στο δρόμο μέσα στην ταραχή του προξένησε φθορές σε έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο δράστης, αλλά και τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης παραμένουν άγνωστα. Για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια βορειοανατολικής Αττικής.

(Πρώτη καταχώρηση: 15 Απριλίου 2009, 14:58)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2009, 08:23


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα