Σαν τον ποντικό στη φάκα

Σαν τον ποντικό στη φάκα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2008, 14:36
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Η εικόνα του είναι πλέον θλιβερή. Συμπεριφέρεται όπως ο ποντικός στη φάκα. Αντιλαμβάνεται ότι το τέλος πλησιάζει και έχει την αντίδραση του συμπαθούς κατά τα άλλα τρωκτικού.

Για να ακριβολογώ είναι λίγο χειρότερος. Κόβει βόλτες μέσα στη φάκα τραυματίζοντας εκτός από τη μουσούδα και την αξιοπρέπειά του, όση του έχει απομείνει…

Είναι ο άλλος Θέμος, ο Θεμιστοκλής όπως τον αποκαλώ, παγιδευμένος από την εξέλιξη ενός επικίνδυνου παιχνιδιού, που νόμιζε ότι το ελέγχει και βρέθηκε από κάτω.

Παραληρηματικός από τον πανικό μίας πιθανής προφυλάκισης και των συνεπειών της, καταφεύγει σε ακραίες πράξεις που επιβαρύνουν την τραγική του κατάσταση.

Επιτιθέμενος εναντίον μου, βάλει κατά του σημερινού συνεταίρου του και βασικού μετόχου της εφημερίδας Φ. Μπόμπολα, γιατί όταν αναφέρεται σε πολιτική συνομωσία, της οποίας εκτελεστικό όργανο είμαι εγώ έναντι υψηλού τιμήματος, του ποσού που κατέβαλε δηλαδή ο επιχειρηματίας για να αγοράσει τις μετοχές μου, εμπλέκει στη συνομωσία και τον Μπόμπολα!

Εδώ, μπερδεύονται κι άλλο τα πράγματα, γιατί ενώ γνωρίζουν οι πάντες ότι αποχώρησα από την εφημερίδα, μετά την αποκάλυψη ότι  κομιστής του επίμαχου DVD και καταθέτης των πέντε "μαύρων" εκατομμυρίων ευρώ ήταν ο Αναστασιάδης, εκείνος αντιστρέφει τους όρους προσπαθώντας κατά τρόπο βλακώδη να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αποχώρησα από την εφημερίδα για λόγους που ο Θεμιστοκλής αγνοεί… Για λόγους αξιοπρέπειας!...

Εάν υποθέσουμε λοιπόν ότι όντως εγώ συμμετείχα σε μία τέτοια συνομωσία, τότε μέλη της συμμορίας εκτός από τον επιχειρηματία ήταν και οι Αναστασιάδης- Καραμήτσος, που πούλησαν επίσης τις μετοχές τους για να αποκτήσει ο όμιλος Μπόμπολα το 70%! 

Το χειρότερο για εκείνον είναι ότι καθιστά αρχηγό και χρηματοδότη της συνομωσίας τον Μπόμπολα, τον οποίον μόνος του ανακάλυψε, έστειλε στο σπίτι μου μετά την αποχώρησή μου από την εφημερίδα για να αγοράσει τις μετοχές μου, αφού πρώτα είχε πουλήσει εκείνος τις δικές του, τσέπωσε τα χρήματα του χριστιανού και τώρα για να θολώσει τα νερά και να βγει από πάνω του αποδίδει την κατηγορία του συνωμότη!

Παρακάμπτοντας μία βασική λεπτομέρεια για την οποία οι συνάδελφοί μου κατά τη διάρκεια της άθλιας εμφάνισής του στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, δεν μπόρεσαν ούτε ερώτηση να κάνουν, ότι δηλαδή η μετοχική σύνθεση της εφημερίδας ήταν τέτοια που δε μου επέτρεπε με ποσοστό 40%, να καταστήσω βασικό μέτοχο οποιονδήποτε χωρίς τη δική τους συμμετοχή, κατόρθωσε να διαταράξει τη σχέση του και με το σημερινό του συνεταίρο, ο οποίος υποψιάζομαι ότι, μετά την τελευταία παραληρηματική παρουσία, του έχει ορίσει ημερομηνία λήξης!

 Ο Αναστασιάδης, γιατί εγώ πλήρωσα αλλά τον έμαθα καλά, λειτουργεί σαν την πόκα… Μπλοφάρει με την ελπίδα ότι το κόλπο θα πιάσει κι αν ατυχήσει πάει στο επόμενο. Με μία βασική διαφορά. Στην πόκα όταν δεν ξέρεις να σταματάς, καίγεσαι…

Ο Θεμιστοκλής για όσους δεν τον γνωρίζουν πουλάει τρέλα και την πουλάει ακριβά, αυτό είναι το παιχνίδι του κι αυτό παίζει τώρα.

Αν εκνευρίσει τον Μπόμπολα, ελπίζει να φύγει κερδίζοντας κι άλλα για να πάει στο επόμενο colpo grosso.

Αν τον αφήσουν να κυκλοφορεί ελεύθερος…

Διαβάστε επίσης:
Κακοποιός μέχρι το 90'...

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2008, 14:36


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα