Τραυμάτισε με πάσσαλο τον γείτονα επειδή "έπνιξε" τα κηπευτικά του!

Τραυμάτισε με πάσσαλο τον γείτονα επειδή "έπνιξε" τα κηπευτικά του!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2009, 13:40

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Κρύας Βρύσης του Δήμου Καλαμπάκας.

Η κόντρα που υπήρχε ανάμεσα σε δύο ηλικιωμένους γείτονες εξελίχθηκε σε άγριο καυγά με συνέπεια ένας εξ αυτών να καταλήξει στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, οι δύο άνδρες ηλικίας 67 χρόνων λογομάχησαν, καθώς ο ένας πότισε τον κήπο του χωρίς όμως να προσέξει -όπως ισχυρίστηκε ο άλλος- με συνέπεια τα νερά να περάσουν στον κήπο του γείτονα και να πνίξουν τα δικά του κηπευτικά.

Κουβέντα στην κουβέντα, οι δύο ηλικιωμένοι ήλθαν στα χέρια. Πάνω στον καυγά ο ένας άρπαξε πάσσαλο από παρακείμενο φράχτη και άρχισε να χτυπά με μανία τον άλλο, μέχρι που τον είδε να σωριάζεται κάτω. Μόλις, όμως, ο δράστης είδε τον γείτονά του να κείτεται ακίνητος τράπηκε σε φυγή. Πάνω στην τρεχάλα και στον πανικό του, συνάντησε μια συγχωριανή και της αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει τον γείτονα του.

Στο μεταξύ, συγχωριανοί που αντιλήφθηκαν το περιστατικό έσπευσαν σε βοήθεια του θύματος και κάλεσαν ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σοβαρά τραύματα και παρέμεινε για νοσηλεία.

Όσον αφορά τον δράστη, αυτός εξαφανίστηκε, αφενός γιατί φοβήθηκε πως σκότωσε τον γείτονά του, και αφετέρου για να αποφύγει το αυτόφωρο. Όπως πληροφορούμαστε, υποβλήθηκε μήνυση εναντίον του στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας που διενεργεί τη σχετική προανάκριση για το περιστατικό και ερευνά για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2009, 13:40


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Η στρατηγική θέση της Τουρκίας δεν μπορεί να συνιστά άλλοθι για την ανοχή παραβατικής συμπεριφοράς, που αντιβαίνει τους κανόνες του διεθνούς δικαίου υπογράμμισε η πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής...