Δεν έπεισε ο Γιακουμάτος για το ακίνητο στο Κολωνάκι

Δεν έπεισε ο Γιακουμάτος για το ακίνητο στο Κολωνάκι

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009, 12:30

Έκθετος ουσιαστικά έμεινε ο βουλευτής Γεράσιμος Γιακουμάτος μετά την χθεσινή παρέμβασή του στην εκπομπή ’’ Ζούγκλα’’ για την υπόθεση του Γηροκομείου Αθηνών. Ούτε τα τιμολόγια προσκόμισε, για την πληρωμή συνεργείων που εργάστηκαν προκειμένου να ανακαινίσουν το ακίνητο της Ελεήμονος Εταιρείας στο Κολωνάκι με αποτέλεσμα  να πληρώνει μειωμένο ενοίκιο, ούτε την παρουσία στενού του συνεργάτη στο σωματείο μπόρεσε να δικαιολογήσει με πειστικό τρόπο.

Ο συνεργάτης του μάλιστα, από τον διάλογο που ακολούθησε, φάνηκε να έχει παραιτηθεί από το Γηροκομείο, μετά την αποκάλυψη της εκπομπής για εμπλοκή του ονόματος του πρώην υπουργού στην υπόθεση.

Η έρευνα που συνεχίζεται, φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν τις ηθικά απαράδεκτες σχέσεις των ανθρώπων της εξουσίας με την αμαρτωλή διοίκηση του σωματείου. Την ώρα που εισαγγελικές αρχές, μαζί με οικονομικούς επιθεωρητές, ανακάλυπταν θηριώδη ελλείμματα ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, πολιτικά πρόσωπα και στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων απολάμβαναν των ευεργετημάτων του Γηροκομείου.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009, 12:30


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα