Συμμορία μπράβων με ναρκωτικά στη Μύκονο

Συμμορία μπράβων με ναρκωτικά στη Μύκονο

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Αυγούστου 2008, 13:23

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η διακίνηση των ναρκωτικών σε μπαρ της Μυκόνου. Μετά τη σύλληψη του γιου γνωστού επιχειρηματία, με τα ναρκωτικά σε γλάστρα, η αστυνομία συνέλαβε πενταμελή συμμορία μπράβων.

Στη συμμορία συμμετείχε ένας σεσημασμένος 26χρονος μπράβος, η συνομήλικη φίλη του και τρεις παλαιστές από την Πάτρα, οι οποίοι διακινούσαν τη ναρκωτική ουσία κεταμίνη, σε μπαρ και σε πάρτι της Μυκόνου.

Η κεταμίνη ή special K, όπως λέγεται στην πιάτσα, κυκλοφορεί ιδιαιτέρως φέτος στη Μύκονο. Ανήκει στη νέα γενιά συνθετικών ναρκωτικών και κυκλοφορεί σε στερεή και υγρή μορφή. Η τιμή της στην πιάτσα είναι περίπου 60 ευρώ το 1 γραμμάριο. Μπορεί να είναι λίγο πιο φθηνή από την κοκαΐνη, όμως θεωρείται ακριβό ναρκωτικό και απευθύνεται στους ευκατάστατους.  

Η επιχείρηση ξεκίνησε με τη σύλληψη του 26χρονου και της συνομήλικης φίλης του. Ο νεαρός κατείχε 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες με 1,8 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας κεταμίνης.

Ο 26χρονος ήταν ένας από τους 28 μπράβους που είχαν συλληφθεί στην Πάτρα το 2005, γιατί πουλούσαν προστασία και διακινούσαν ναρκωτικά σε νυχτερινά μαγαζιά. Ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και η δίκη του έχει οριστεί για τις 3/9/2008 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών.

Επίσης, η κοπέλα είχε πλαστική σακούλα με το συγκεκριμένο ναρκωτικό σε υγρή μορφή με 40,7 γραμμάρια και 1.000 ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν. Η κοπέλα ομολόγησε ότι τα είχε προμηθευτεί από άλλο μέλος της ομάδας.  

Μετά τη σύλληψη του ζευγαριού, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις παλαιστές, δύο 23χρονους και ένα 28χρονο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 95,9 γραμμάρια κεταμίνης σε υγρή μορφή.

Διαβάστε επίσης :

Γιoς γνωστού επιχειρηματία με ναρκωτικά στη Μύκονο, 13 Αυγούστου 2008, 15:15
 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Αυγούστου 2008, 13:23


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα