Ιερέας ανέλαβε πρόεδρος ομάδας!

Ιερέας ανέλαβε πρόεδρος ομάδας!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2008, 15:12

Δυναμική παρουσία στα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Μαγνησίας θα έχει φέτος ο πατέρας Ιωάννης Γρατσούνας, εφημέριος στο Στεφανοβίκειο, αφού εδώ και λίγες ημέρες έχει αναλάβει την προεδρία του Διαγόρα, της ομάδας του χωριού.

Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας.

Ο πατέρας Ιωάννης δεν έχει παίξει ποτέ του ποδόσφαιρο, ωστόσο πάντα ήταν μεγάλη η αγάπη του για αυτό. Μεγάλη και η αγάπη για το χωριό του. Έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει την αντιπροεδρία του Αστέρα Ριζομύλου και να αναλάβει τον προεδρικό θώκο της ομάδας του Στεφανοβικείου.

Ο ίδιος θεωρεί ότι δεν υπάρχουν δυσκολίες στο να ασχοληθεί ένας ιερέας με το ποδόσφαιρο, αρκεί να υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και όλα τα μέλη του σωματείου, τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό και φροντίζουν να μην παρεκτρέπονται.

Σχετικά με τους στόχους της ομάδας ξεκαθαρίζει πως η σημαντικότερη νίκη για τον ίδιο είναι να προσελκύσει τα μικρά παιδιά στο γήπεδο.

Δεν τον ενδιαφέρει αν θα βγει η ομάδα στην άλλη κατηγορία ή αν θα παραμείνει σε αυτή. Αυτό που πραγματικά τον ενδιαφέρει και που θεωρεί σημαντικότερη νίκη είναι να «φέρει» τα μικρά παιδιά στο γήπεδο. 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2008, 15:12


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα