Μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Παπαμιχαήλ στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Παπαμιχαήλ στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2008, 02:13
Νάντια Χαλαμανδάρη

Είναι 23:45 και μόλις γύρισα από το σπίτι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, εκεί όπου ο Ταρζάν της δημοσιογραφίας έκανε την πρώτη του συνέντευξη για την τηλεοπτική σεζόν, με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Συναντιέμαι με τον Γιάννη, παιδικό μου φίλο από το σχολείο και συμπαρουσιαστή στην πρώτη μας απόπειρα παρουσίασης τηλεοπτικής εκπομπής, έξω από το σπίτι του Ταρζάν.

Πρώτος άνθρωπος που συναντάμε είναι η Κιμ, πάντα με αυτό το αφοπλιστικό χαμόγελο, το φοβερό δέρμα και τα μεγάλα μπλε μάτια. Από πίσω της, η κόρη του Μάκη και μικρογραφία της Κιμ, μικρή Σιένα. Τόσο όμορφη που μένεις σαστισμένος με το που την βλέπεις…

Η Σιένα δεν μιλάει σε κανέναν, σε σημείο που αναρωτιέμαι αν μιλάει καθόλου. «Μην ανησυχείς, αν αρχίσει να μιλάει δεν μπορεί να το κλείσει το στόμα της» με καθησυχάζει ο δικηγόρος όχι μόνο του Μάκη αλλά και του Γιάννη, κ. Γιώργος Αγιοστρατίτης. Πίσω από την Κιμ και την Σιένα καταφθάνει, αγκαλιά στην νταντά της, ο περίφημος… αχινός! Είναι η δεύτερη κόρη της Κιμ και του Μάκη, την οποία, μετά τη γέννηση της, όλοι φωνάζουν αχινό, γιατί όταν γεννήθηκε είχε μαύρα μαλλιά καρφάκια σαν του αχινού… Το παιδάκι μόνο με αχινό δεν μοιάζει, είναι ένα πανέμορφο πλάσμα, που μαζί με την άφιξη και του γιου του Μάκη, Κωνσταντίνου Τριανταφυλλόπουλου, όλοι οι καλεσμένοι της συνέντευξης αναγκαστήκαμε να παραδεχτούμε ότι ο Μάκης κάνει ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Η συνέντευξη αρχίζει, και εκεί που περιμένεις ότι ο Ταρζάν θα βάλει κάτω και θα τσακίσει τον… Γιαννάκη (όπως όλοι τον φωνάζουν τα τελευταία… 39 χρόνια), τουλάχιστον για τον βωμό της τηλεθέασης ιδιαίτερα των πρώτων εκπομπών, ο Ταρζάν αντιθέτως "αγκαλιάζει" τον… Γιαννάκη, σαν πατέρας τον γιό του.

Στο διάλειμμα της συνέντευξης τρέχουν όλοι να ενημερώσουν τον Ταρζάν για τις πολλές δύσκολες ερωτήσεις (λες και δεν τις ξέρει ο ίδιος) που μπορούν να... τσακίσουν τον Γιαννάκη και να εξασφαλίσουν τα πολυπόθητα νούμερα, ιδιαίτερα των πρώτων εκπομπών (λες και ο Ταρζάν τα έχει ανάγκη).

Ο Ταρζάν είναι κατηγορηματικός: «Μα καλά τόσοι διεφθαρμένοι υπάρχουν, εμείς με τον Γιάννη θα τα βάλουμε; Δεν φτάνουν όσα έχει περάσει το παιδί;  Θέλω αυτή η συνέντευξη να είναι πάνω από όλα ανθρώπινη».

Και όντως αυτή η συνέντευξη βγάζει μεγάλη ευαισθησία καθώς και πολλές πολλές αλήθειες. Αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τίποτα άλλο… Η συνέχεια στις οθόνες σας!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2008, 02:13


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Η σφοδρή καταιγίδα που πλήττει από την Πέμπτη την πολιτεία Μινάς Γκεραίς, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, έχει προκαλέσει βροχοπτώσεις ρεκόρ, με αποτέλεσμα σαρωτικές πλημμύρες και...