Θα βοηθήσει στη ματαίωση του τελικού ο... Παπουτσέλης;

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016, 09:45
Θα βοηθήσει στη ματαίωση του τελικού ο... Παπουτσέλης;
Μέσα στα άλλα, τούτες τις μέρες τις πονηρές έβγαλαν με τη ναφθαλίνη του το «παπουτσέλειο» πέναλτι πριν από 20 χρόνια στο Καραϊσκάκη. Σε ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Και πήραν συνέντευξη από τον δράστη, τον Μυτιληνιό διαιτητή κι αυτός, ο Στράτος Παπουτσέλης είπε όσα είπε, αληθινά και ψέματα, που τα αναπαρήγαγαν όλα σχεδόν τα μέσα.

Με μια κουβέντα, ο Στράτος Παπουτσέλης παραδέχθηκε για μια άλλη φορά ότι το πέναλτι που έμεινε στην Ιστορία ως «παπουτσέλειο» κι έτσι πλέον χαρακτηρίζονται ακόμα και σήμερα όλα τα μαϊμού πέναλτι, ήταν μια λανθασμένη απόφασή του. Δικαιολογημένη και γι' αυτόν και εκείνον τον λόγο. Ενώ ο Τούρκος που έδωσε το πέναλτι σε βάρος της Μπάγερν είναι αδικαιολόγητος γι' αυτόν και εκείνον τον λόγο, κατά τον Παπουτσέλη.

Είπε και το άλλο ο Παπουτσέλης. Πώς ήμουν και είμαι Ολυμπιακός. Τι σημαίνει αυτό; Εδώ είμαστε. Σημαίνει, λέει ο αποδυτηριάκιας, ότι ο Παπουτσέλης θα σφύριζε εκείνο το εντελώς ανύπαρκτο πέναλτι το 1996 ακόμα κι αν δεν ήταν γάβρος. Ακόμα κι αν ήταν βάζελος.

Παρένθεση. Την επομένη του ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού ο Νίκος Καραγιαννίδης, προσκεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή, είπε το φοβερό: «Ο Παπουτσέλης ήταν στημένος». Κι ανέπτυξε τι εννοούσε ο ιδρυτής του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ».

Παρακάτω. Επιμένω. Ο Παπουτσέλης θα έδινε εκείνο το μαϊμού πέναλτι ακόμα κι αν ήταν οπαδός του ΠΑΟ. Γιατί; Επειδή έτσι το «είδε». Δηλαδή; Ο διαιτητής παίζει για πάρτη του. Όχι οπαδικά. Αν χρειαστεί θα σφάξει και την ομάδα του, αρκεί αυτό να βοηθήσει την καριέρα του. Την παραμονή του στον πίνακα.

Τελικά. Θα τα καταφέρουν να μη γίνει ο τελικός κυπέλλου; Θα βοηθήσει, εκτός από το ξεφωνητό στη νέα κόντρα Μελισσανίδη-Μαρινάκη, και η «αποκάλυψη» Παπουτσέλη ότι από κούνια ήταν γάβρος;

Δημοσιογράφος απολύθηκε για «παπουτσέλειο» πέναλτι του Βαζέχα υπέρ του Παναθηναϊκού, διάβασε στο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016, 10:00