Ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ; Δεν έχει καμιά σημασία, όποιος κι αν εκλεγεί. Σημασία στη δημοκρατία είναι ποιοι ψηφίζουν, ποιοι θα εκλέξουν τον καινούργιο πρόεδρο της ομοσπονδίας. Και οι περισσότεροι, η μεγάλη πλειοψηφία των εκλεκτόρων θα ψηφίσει εκείνον που θα τους πούνε. Έτσι πάει.

Έτσι γίνεται στις δημοκρατικές διαδικασίες στο χώρο του ποδοσφαίρου, προχουντικά, δικτατορικά, μεταπολιτευτικά. Και επειδή επικρατεί… ανεξαρτησία και οι βλαχοπρόεδροι των ενώσεων ψηφίζουν τον… καλύτερο, όχι αυτόν που υποδεικνύει ο εκάστοτε σερίφης μεγάλης ΠΑΕ, αλλά και η εκάστοτε κυβέρνηση, σοσιαλιστική, φιλελεύθερη, αριστερή, γι’ αυτό το ποδόσφαιρο παραμένει στα σκατά. Δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για κλωτσές είναι όποιος μιλάει για… αλλαγή και βελτίωση, επειδή θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ. Και για να ξέρουμε τι λέμε το ποδόσφαιρο, το ψευτοερασιτεχνικό στην Ελλάδα και το ψευτοεπαγγελματικό, εξαρτάται 100% από τη διοίκηση της ΕΠΟ. Από την… εκλεγμένη διοίκηση.

Μετά από συμφωνία των καουμπόυδων των λεγομένων μεγάλων ομάδων, αυτών που καβαλάνε τις καλύτερες φοράδες της χώρας, πριν από 3,5 χρόνια εκλέχθηκε πρόεδρος ο δικηγόρος Ευάγγελος Γραμμένος. Η αποτυχία. Και πως είναι δυνατόν να πετύχει κάποιος, όταν γίνεται αφεντικό στην ΕΠΟ με την… παρασκηνιακή δυναμική άλλων.

Ο Γραμμένος δήλωσε πως είναι δική του απόφαση να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα. Όπως… δική του απόφαση ήταν το 2017 να εκλεγεί. Και φιλοδοξεί να γίνει πρόεδρος ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 εθνικής ομάδος, αν είναι… κοινής αποδοχής. Αστείο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να συμφωνήσει ο Μαρινάκης με τον Ιβαν, για να… εξυγιανθεί για μια φορά ακόμα το ποδόσφαιρο. Οι μεγαλομέτοχοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, αφού σκοτώθηκαν με την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας (;) της ΠΑΕ Ξάνθη, και πρόσφατα με την δωροδοκία (;) ποδοσφαιριστή του Άρεως, να δώσουν τα χέρια στην υποψηφιότητα του 49χρονου Ζαγοράκη. Επειδή αυτός ναι μεν είναι ευρωβουλευτής, αλλά έχει χρόνο… ελεύθερο να τον διαθέσει, ώστε οι πιστολάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου να ξεχάσουν τα εξάσφαιρα στη θήκη τους.

———————————————————————-

Πιθανόν να αποδειχθεί αληθινή η δωροδοκία στο Άρης- ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς να υπάρχει… ένοχος, διάβασε apodytiriakias.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης