Πάω στο γήπεδο να δω μπαλα. Δεν κάνω κέφι να αρχίσει την προπαγάνδα κανένας για οτιδήποτε άλλο άσχετο. Πάω στο Μέγαρο Μουσικής, το ίδιο. Πάω στο καζίνο να παίξω ρουλέτα ή στην εκκλησία να μου πει ο παπάς τον λόγο του Θεού. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο. Πάω παραλία να κολυμπήσω ή πλατεία να πιω καφέ, να δοκιμάσω παγωτό, να βρεθώ με την παρέα. Και κάποιος πονηρός σε άσχετο χώρο θα μου κάνει κατήχηση; Γι’ αυτό ή για κείνο το ζήτημα; Απαράδεκτο.

Τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Δεν το συζητάμε αυτό. Είναι τελειωμένο. Βεβαίως οι ομοφυλόφιλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους ετεροφυλόφιλους, αρέσει, δεν αρέσει σε κάποιους. Βεβαίως οι ομοφυλόφιλοι είναι ίσοι, ίσως και ανώτεροι των μη ομοφυλοφίλων. Είπαμε. Αυτά είναι τελειωμένα, πολυσυζητημένα. Και επειδή σε κάποιους δεν τους κάθεται καλά να αντιμετωπίζονται κοινωνικά οι ομοφυλόφιλοι σαν και τους ετεροφυλόφιλους, θα χρειαστεί να φωταγωγείται ένα γήπεδο με τα χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ; Απαράδεκτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαμός γιατί στο χθεσινό ματς Γερμανίας-Ουγγαρίας δεν επέτρεψε η UEFA να αγκαλιαστεί το γήπεδο με τα χρώματα του κινήματος απελευθέρωσης των gay. Για καλό σκοπό ο ιερέας από τον άμβωνα βρίσκει την ευκαιρία να ψήσει κάποια κορόιδα πιστούς να ψηφίσουν αυτό το κόμμα, να καταψηφίσουν ένα άλλο. Καλός σκοπός να προπαγανδιστούν τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων ή όποιων άλλων, αλλά άτοπο στο γήπεδο, στο καφενείο, στο μπουζουκτσίδικο, στην ντίσκο.

Ο μακαρίτης και δολοφονημένος Κώστας Ταχτσής, ομοφυλόφιλος κραχτός, είχε μπει στο μάτι του σκληρού και… συνδικαλισμένου αδερφάτου, διότι διαφωνούσε για τον εξής λόγο: ‘«Ρε, είσαστε καλά, να διεκδικείτε απελευθέρωση των ομοφυλοφίλων με μπροστάρηδες… αγωνιστές τους τραβεστί της Συγγρού; Είναι σαν να ξεκινούν αγώνα φεμινιστικό για την ισότητα των γυναικών οι επαγγελματίες πόρνες. Α, να χαθείτε, παλιοαδελφές…». Αυτά έλεγε ο Ταχτσής και του έκαναν μαύρη τη ζωή οι καπετάνιοι του… τραβεστικού κινήματος.

Αν, δηλαδή, στο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού αγώνα επιτραπεί να παρελάσουν βαμμένες και στολισμένες τραβεστί, κουνάμενες και σεινάμενες, με φτερά και πούπουλα, φορώντας μπικίνι και τακούνια, θα προσφέρουν στον αγώνα του ΛΟΑΤΚΙ; Εγώ λέω πως θα ξεράσουν από αηδία όλοι οι σοβαροί και σκεπτόμενοι ομοφυλόφιλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

………………………………………….

Ποδοσφαιριστής ιππότης του βασιλιά και σφουγγαρίστρα της στρογγυλής τραπέζης, διάβασε apodytiriakias.gr

ΙΠΠΟΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης