Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι τους και για τα… καρδιοκτύπια που μοίραζαν σ’ ένα ματς που ήταν συνεχώς στην κόψη του ξυραφιού. Τίποτα δεν ήταν δεδομένο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων. Τι άλλο να περιμένει κανείς από το ποδόσφαιρο σε αναμέτρηση με ενδιαφέρον βαθμολογικό και στους δυο αντιπάλους; Δεν είναι… απαραίτητα τα γκολ και οι ευκαιρίες, ούτε και η ποιότητα, όταν κυριαρχεί το θρίλερ, η αγωνία για το αποτέλεσμα.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τα έδωσαν όλα, άδειασαν τα ρεζερβουάρ από ενέργεια και δεν μας έδωσαν την ευκαιρία ούτε στιγμή να πάμε στην τουαλέτα. Ναι, συνέβη κι αυτό, μας απαγόρευσαν το κατούρημα. Για τέτοια αιχμαλωσία μιλάμε, να μην ξεμυτήσει κανείς από την τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας άλλος ΠΑΟΚ! Η ΑΕΚ ήταν η γνωστή, αυτή που περίμενε κανείς. Και οι παίκτες έκαναν όσα χρειαζόντουσαν για να πάρουν τη νίκη. Δεν τους έμεινε σάλιο στο στόμα. Στο βήτα ημιχρόνιο ρισκάρησε η ΑΕΚ. Έπαιξε για να κερδίσει. Στο πρώτο και οι δυο ομάδες στόχο είχαν να μη φάνε γκολ.

Ο ΠΑΟΚ είχε κάτι περισσότερο από την ΑΕΚ. Πέρα από το πάθος, το νεύρο ήταν φανερό στις προσπάθειες των παοκτσήδων η ”εντολή” να μην αφήσουν να χαθεί η δεύτερη θέση. Λες ότι αγωνιζόντουσαν με την αίσθηση του καθήκοντος. Να, γιατί ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος, υπερήφανος και επάνω σε άλογο κάλπαζε προς την επιτυχία.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ωραιότερη παραλία στον πλανήτη που βρίσκεται στην Ελλάδα, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης