Δεν είναι οι δύο νίκες που πήρε ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα. Δύο αγώνες, τέσσερα γκολ και έξι παλληκαρίσιους βαθμούς. Είναι η μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ που βγαίνει απ’ αυτόν τον παρθένο, τον νεανικό Παναθηναϊκό. Με ποδοσφαιριστές που δύσκολα θα τους έδινε φανέλα η ΚΑΘΕ ομάδα της κατηγορίας. Γιατί είναι παίκτες χωρίς προηγούμενα χιλιόμετρα στο πρωτάθλημα.

Η μεγάλη αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι ο Παναθηναϊκός υποχρεώθηκε να ξεκινήσει από το μηδέν. Με τις όποιες «φτωχές» δυνάμεις του. Με παιδαρέλια που δεν υπήρχε καν περίπτωση να είναι στην ενδεκάδα, αλλά και στον πάγκο, μέχρι χθες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νεοσσοί του Παναθηναϊκού κατέδειξαν, πρώτα απ’ όλα, πάνω απ’ όλα, το πάθος τους για διάκριση. Με λεβέντικη θρασύτητα. Και, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, πέτυχαν πέρα για πέρα. Ήδη αποτελούν μια πραγματικότητα! Που σημαίνει ότι ΚΑΜΙΑ ομάδα δεν πρόκειται να τους αντιμετωπίσει με υπεροψία. Με… συμπάθεια. Με κατανόηση. Εκτός κι αν το ρισκάρει.

Η καυλωμένει συμμορία των πιτσιρικάδων του Παναθηναϊκού, για να κάνουμε ταμείο, μας «είπε» και κάτι άλλο. Το τι έπρεπε να κάνει η Ελλάδα όταν χρεοκόπησε με τη δική της ευθύνη. Όπως ακριβώς και ο Παναθηναϊκός! Να στηριχθεί, δηλαδή, μόνον στις δικές τις δυνάμεις. Όχι ο Τσίπρας, παραμύθι φούρναρης αριστερός, να γλύφει τους έξω, δηλαδή εκεί που έφτυνε. Και με ποιο αποτέλεσμα; Η χώρα να συνεχίζει να παραμένει υπόλογη και εξαρτημένη στους δανειστές.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο apodytiriakias.gr

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης