Πολύ καλή η ΑΕΚ εκτός έδρας κόντρα στην καλύτερή της Σεντ Ετιέν, για να μπούμε κατ’ ευθείαν στο ψητό. Στο τι πρόκειται να συμβεί στη ρεβάνς. Αυτό καίει την ΑΕΚ, αν θα πάρει την πρόκριση μετά το πετυχημένο 0-0 του πρώτου αγώνα που το κατάφερε καθαρά και πανάξια.

Ναι, η Σεντ Ετιέν είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Και παραμένει το φαβορί, ευτυχώς (!) για τον Κετσπάγια και τους ποδοσφαιριστές της κυπελλούχου. Μην κάνει την ανοησία η ΑΕΚ και ξεφύγει από τα χνάρια της, δηλαδή από το αμυντικό της παιχνίδι όπου σχεδόν αρίστευσε στη Γαλλία. Ο κατώτερος αντίπαλος προσπαθεί να υποχρεώσει, να φέρει στα δικά του μονοπάτια τον ανώτερο αντίπαλο. Διαφορετικά, θα βρεθεί εκτός ρυθμού, θα χαθεί στο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζω ότι επί Τροχανά και προπονητή τον Ραβούση, τότε που η ΑΕΚ μπορούσε να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας, όχι της κλειστής όμως ενεργητικής άμυνας όπως σήμερα, είχε πάρει 0-0 εκτός από την Παρί αλλά έχασε 3-0 στη Φιλαδέλφεια.

Η Σεντ Ετιέν ακριβώς γιατί έχει ακόμα τον πρώτο λόγο στην πρόκριση, μάλιστα μετά το άσχημο γι’ αυτήν 0-0, θα αναγκαστεί να αγωνιστεί έτσι που θα δίνει το δικαίωμα και την ευκαιρία στην ΑΕΚ να την χτυπήσει θανατηφόρα.

Το 0-0 ήρθε από το πάθος, την αγωνιστικότητα της ΑΕΚ που κάλυπτε όλους τους χώρους, που μπλοκάρισε τον αντίπαλο, αλλά και με την σωστή τακτική σε παιχνίδι εκτός έδρας. Αλογόμυγες σκέτες ήταν οι αεκτζήδες, δεν άφηναν ούτε στιγμή σε ησυχία το άλογο με την φανέλα της Σεντ Ετιέν να τρέξει όπου και όπως ήθελε. Συνέχεια το τσιμπούσαν, το ενοχλούσαν και κάποιες φορές απείλησαν να το σκοτώσουν.
…………………………………..
Δουλεύει χοντρά τον κόσμο ο Στραματσόνι, διάβασε apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης