Σνόμπαρε τον Ολυμπιακό η Τότεναμ στην πιο μεγάλη στιγμή της ιστορίας της. Ήρθε στο Καραϊσκάκη, για πρώτη φορά πλέον φιναλίστ στο Champions League, και με εντελώς παθητική «αγωνιστική» συμπεριφορά έψαξε το αποτέλεσμα. Αντίπαλος βήτα κατηγορίας στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, φαβορί η Τότεναμ στον όμιλο, γιατί να σκοτωθούμε για το τρίποντο. Και να μην πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν χάθηκε ο κόσμος. Δεν ανατρέπονται τα δεδομένα στη διαδικασία της πρόκρισης. 

Αυτές ήταν οι σκέψεις των ποδοσφαιριστών της Τότεναμ, με τις βαριές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Αγγλίας. Σκέψεις που έρχονται μόνες τους στους ποδοσφαιριστές, διότι είναι σωστοί επαγγελματίες και οφείλουν να μοιράζουν τα καύσιμα στο ρεζερβουάρ τους. Δεν χρειάζεται να τους ζητήσει ο προπονητής να δουν «συντηρητικά» κάποιο παιχνίδι. Κάτι τέτοιο δεν θα το κάνει ποτέ ο προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι είδαμε μια νωθρή, δειλή και καθόλου απαιτητική Τότεναμ στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που απειλούσε, που κτυπούσε το ματς. Έλα, όμως, που μια νεκρή Τότεναμ προηγήθηκε 1-0 με πέναλτι αχρείαστο σε φάση που ούτε και σ΄ αυτήν πάτησε την περιοχή του Ολυμπιακού.

Επόμενο να κοπούν τα πόδια των ολυμπιακών, να χαθεί ο ενθουσιασμός τους. Η δε Τότεναμ την ίδια βιόλα. Να περνάει ο χρόνος και καμιά πίεση στον αντίπαλο, πολύ περισσότερο με το 1-0 στην κωλότσεπη. Και έπειτα από τέσσερα λεπτά, στο 30, η λονδρέζικη ομάδα διπλασιάζει τα γκολ. Φρίκη. Άτιμο πράμα το ποδόσφαιρο. Η μια ομάδα να παίζει, η άλλη να κάνει το κορόιδο και χωρίς να φτιάξει ευκαιρία να προηγείται 2-0 εκτός έδρας.

Σενάριο ποδοσφαιρικής κόλασης για τον Ολυμπιακό. Να έχει δοκάρι στο 0-0, κλασικές περιπτώσεις να ξεσκίσει τα δίχτυα της Τότεναμ και να χάνει με το παράλογο και άδικο 2-0. Τελικά, υπάρχει και… Θεός στην μπάλα. Έγινε με πέναλτι το 2-1 στην εκπνοή του ημιχρόνου και το 2-2 πριν από το πεντάλεπτο στην επανάληψη. Η Τότεναμ για πρώτη φορά έκανε επίσκεψη στα καρέ του Ολυμπιακού στο 65.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης