Η μεγαλύτερη τενίστρια της Ιστορίας είναι η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, αξιοσέβαστη προσωπικότητα του αθλητισμού, κλασική περίπτωση «αρρενωπής» λεσβίας, δηλωμένης και «αμετανόητης». Μετά από ερωτικές απογοητεύσεις αλλά και δικαστικές περιπέτειες που της στοίχισαν ψυχικά και βέβαια οικονομικά, από τις προηγούμενες σχέσεις της με γυναίκες, τελικά βρήκε την γυναίκα της ζωής της. Κάποια Τζούλια Λεμίγκοβα, η γκομενάρα να την πιεις στο ποτήρι, η οποία είπε το «Ναι» στην πρόταση γάμου της Ναβρατίλοβα. Παντρεύτηκαν το 2014.

Αφού έκρυβε τη σεξουαλική της ταυτότητα για χρόνια, τελικά δήλωνε πρώτα bisexual, ότι πήγαινε και με άντρες, και από το 1981 η Μαρτίνα παραδέχθηκε δημόσια ότι είναι λεσβία. Γεννήθηκε σα σήμερα στις 18 Οκτωβρίου, το 1956, στην Πράγα ως Σουμπέρτοβα, από μητέρα προπονήτρια του τένις που χώρισε όταν η κόρη της ήταν τριών ετών. Ο νέος σύζυγος, Ναβρατίλοβ στο όνομα, επίσης προπονητής τένις, ο πρώτος που μύησε την Μαρτίνα στο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι σίγουρο ότι η Ναβρατίλοβα, που γεννήθηκε και «ανδρώθηκε» πρωταθλήτρια στην Τσεχία και πολιτογραφήθηκε Αμερικάνα, δεν θα ήθελε να ήταν γυναίκα. Ο ψυχισμός της και ο εγκέφαλός της είναι ανδρικός. Και όπως λένε οι ειδικοί, η φυσιογνωμικά «αρσενική» ομοφυλόφιλη είναι εξαιρετικά έξυπνη και ως άνθρωπος ωριμάζει πιο γρήγορα.

Γιατί να μην ήθελε να γεννηθεί άνδρας η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα όταν από πιτσιρίκα ένοιωθε αηδία για τη συνουσία με αγόρι. Όταν έβλεπε κορίτσι ποθητό πάθαινε στύση στην κλειτορίδα της.

Η «αραχνομούνα» Ναβρατίλοβα, λοιπόν, όπως η ίδια ομολογεί, είχε προετοιμάσει τον εαυτό της και επέλεξε την πιο κατάλληλη στιγμή να κάνει την πρόταση γάμου στο αμόρε της. «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά…», είχε δηλώσει περιχαρής η τενίστρια στο twitter. Η Τζούλια, που θα μπορούσε να ήταν κόρη της, είπε το «Ναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ναβρατίλοβα στα 18 της ζήτησε πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ και γι’ αυτό της αφαιρέθηκε η τσέχικη ιθαγένεια. Κατέκτησε πολλούς τίτλους, εννέα στο Ουίμπλετον. Όταν πια αποσύρθηκε στα 50 της έγραψε την Αυτοβιογραφία της, ένα Οδηγό για το τένις και τρία… μυθιστορήματα θρίλερ.

…………………

Πιο ισχυρή η ερωτική σχέση μετά από γνωριμία μέσω internet, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης