Δεν γλυτώνει από τον Κούγια η πονηρή... ξανθιά, θα την ξεμπροστιάσει

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021, 13:16
Δεν γλυτώνει από τον Κούγια η πονηρή... ξανθιά, θα την ξεμπροστιάσει

Φοβερά πράγματα. Μέχρι και η κυρία Κατερίνα Καινούργιου (φώτο) ένοιωσε να θίγεται από τις ρουκέτες του Αλέξη Κούγια. Γιατί όχι και η ξανθιά παρουσιάστρια του καναλιού Open, όταν κι αυτή μπήκε στο χορό και κάνει παιχνίδι κοινωνικής ευαισθησίας, με αφορμή την ιστορία του Δημήτρη Λιγνάδη. Και τα πάει αρκετά καλά η κυρία Κατερίνα Καινούργιου, αποδεικνύοντας ότι η εκπομπή της δεν είναι πρωϊνατζήδικη σκέτη, αλλά και με προθέσεις να διαχειρίζεται και σοβαρά θέματα.

Ο Κούγιας, λοιπόν, που παίζει κάθε μέρα χοντρά στα κανάλια και όποιον πάρει ο χάρος στα βέλη της ανεξάντλητης φαρέτρας του γνωστοποίησε πως θα κάνει μηνύσεις σ’ αυτούς που δεν τήρησαν τους κανόνες δημοσιογραφίας σε βάρος του πελάτη του, του Λιγνάδη. Και ανάμεσα σ’ αυτούς που θα τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί είναι και ''η επαγγελματίας της Μυκόνου'', παρουσιάστρια εκπομπής στο Open. Ποια να ΄ναι αυτή;

Δικαιολογημένα η Καινούργιου θεώρησε ότι αυτήν υπονοεί, ότι αυτήν φωτογραφίζει ως ''επαγγελματία της Μυκόνου''. Επειδή είναι και ξανθιά και παρουσιάστρια και δουλεύει στο συγκεκριμένο κανάλι.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αντέδρασε, είπε τα δικά της. Ότι εγώ είμαι κορίτσι από σπίτι και με θίγετε, διότι τι σόι επάγγελμα ασκώ στην Μύκονο και δεν το ξέρω; Ποια ήταν η αντίδραση του δικηγόρου; ''Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ''.

Να, που το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν τελειώνει εδώ. Αναζητείται, λοιπόν, η ξανθιά παρουσιάστρια που έχει… επάγγελμα την Μύκονο. Και θα την μάθουμε οπωσδήποτε διότι θα την μηνύσει ο Κούγιας. Αν, όμως, ο συνήγορος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου δεν προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον της ξανθιάς παρουσιάστριας του συγκεκριμένου καναλιού, τότε η Καινούργιου δικαιολογείται πέρα για πέρα να ισχυριστεί πως εκείνην δυσφήμησε ο Κούγιας.

Ο Κούγιας είναι υπεύθυνος λειτουργός της δικαιοσύνης. Δεν αμολάει αέρα πατέρα χαρτοπόλεμο στο δημόσιο λόγο του..Κατόπιν τούτου, επιτέλους, με τη μήνυση του σε βάρος της ξανθιάς, φυσικό ή βαμμένο μαλλί, αναμένουμε να μάθουμε ποια είναι η... Μυκονιάτισσα επαγγελματίας.

.........................................................

Παλιοί πρωταθλητές αποτυγχάνουν στη διοίκηση ομοσπονδιών, διάβασε στο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021, 16:19