Με τον Άγιαξ παίζει απόψε ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Ο γνωστός ΠΑΟΚ εδώ και 50 χρόνια, για να κάνουμε ταμείο. Ο ΠΑΟΚ του εκατομμυριούχου ομογενούς Ιβάν Σαββίδη, από το 2012. Ο γνωστός, ο πασίγνωστος ΠΑΟΚ, που μια ζωή μένει στον άσσο, για να μη ξεχνιόμαστε.

Μέχρι πότε θα συνεχίζεται η προχειρότητα στη διαχείριση της ΠΑΕ και στο παραμύθι, στην επικοινωνία με τον τεράστιο όγκο οπαδών της ομάδας. Μέχρι πότε, γαμ@ το κέρατό μου! Χρόνος μπαίνει, χρόνος φεύγει, και ο ΠΑΟΚ ως μαγαζί είναι σταθερά και αμετακίνητα μία από τα ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρασύνθημα. Μιλάμε ποδοσφαιρικά, όχι πολιτικά, όχι κομματικά, όχι παπατζήδικα. Με σκέψη ποδοσφαιρική, λοιπόν, αλλά και γλώσσα ποδοσφαιρική ένα έχω να πω. Δεν μ’ ενδιαφέρει αν προκριθεί ο ΠΑΟΚ. Αν αποκλειστεί από τον Άγιαξ.

Είπαμε. Μιλάμε ποδοσφαιρικά. Άρα, άλλο είναι το πρώτο ζητούμενο. Αν ο ΠΑΟΚ άλλαξε! Και, βέβαια, τι μπάλα θα παίξει ο ΠΑΟΚ στις δύο αναμετρήσεις με τη φημισμένη αντίπαλο που του έτυχε.

Αυτό μ’ ενδιαφέρει! Όχι να προκριθεί ο ΠΑΟΚ και να είναι ο… ίδιος. Ο γνωστός. Ο πασίγνωστος. Στο φινάλε η πρόκριση θα εξαρτηθεί και από τον Άγιαξ. Αν μ@λ@κιστεί η ομάδα της Ολλανδίας, δεν θα είναι μαγκιά του ΠΑΟΚ. Ο αποκλεισμός, η πρόκριση εξαρτάται και από τις δύο ομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι να το κάνω, να περάσει ο ΠΑΟΚ τον Άγιαξ και πάλι να είναι αυτός ο ΠΑΟΚ της μιζέριας, της διαμαρτυρίας, της δικαιολογίας, της ομάδας που του… χρόνου θα είναι καλύτερη.

……………………………………………
Ο Αγιαξ το φαβορί, οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης