– Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;

Αυτή την κουβέντα πέταξε στα μούτρα του Ιβάν Σαββίδη ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Ευάγγελος Μαρινάκης. Συνέβη προχθές στην «ιστορική» συνάντηση των αφεντικών των 4 ΠΑΕ, που -υποτίθεται- σκοπό είχε να ομαλοποιήσει την κατάσταση πολέμου στο πρωτάθλημα. Και, για να επιτευχθεί αυτό, οι ελπίδες της κυβέρνησης και των διεθνών συνομοσπονδιών ακουμπάνε στην ποδοσφαιρική βούληση των Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη και Αλαφούζου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μα είναι δυνατόν να τα βρούνε ποτέ Σαββίδης και Μαρινάκης, όταν διεκδικούν το πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός; Ποτέ! Των ποτών ποτέ!!! Απόδειξη ότι κανένας από τους τέσσερις δεν έδειξε καν ούτε υποψία διάθεσης ώστε να συγκλίνουν οι όποιες θέσεις τους. Γιατί; Επειδή δεν έχουν θέσεις. Και οι τέσσερις. Επειδή δεν έχουν προτάσεις επί της ουσίας. Και τι διάολο έχουν; 

Συμφέροντα. Μόνον. Φωνάζουν και διαμαρτύρονται μόνο για πάρτη της ομαδάρας τους.

Ο Μαρινάκης, λοιπόν, θεώρησε απαράδεκτη την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, επειδή ο ομογενής επιχειρηματίας γνωστοποίησε στην ποδοσφαιρική Ελλάδα ότι πλέον δεν είναι ούτε πρόεδρος, ούτε μέτοχος στην ανώνυμη εταιρεία ΠΑΟΚ. Κι αυτό επανέλαβε μπροστά σ’ όλους στη σύσκεψη. «Τότε, τι θέλεις εδώ;» τον προκάλεσε ο εφοπλιστής. Η απάντηση του Σαββίδη είναι η απόλυτη προσβολή στους «συναδέλφους» των ΠΑΕ, αλλά και στον υφυπουργό και τους αξιωματούχους FIFA-UEFA:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Είμαι εδώ διότι είμαι ο διοικητικός… ηγέτης της συζύγου μου και των δύο παιδιών μου, οι οποίοι είναι οι μέτοχοι της ΠΑΕ.

Αντιληπτό ότι δεν είναι υπόλογος τόσο ο Σαββίδης, όσο ο υφυπουργός της ΝΔ που κάλεσε στη σύσκεψη τον… διοικητικό… ηγέτη της οικογένειάς του. Να μην παραλείψουμε και το άλλο που απάντησε ο του ΠΑΟΚ στον συνάδελφο… ηγέτη του Ολυμπιακού: «Εσύ τι δουλειά έχεις εδώ με την -στην πλάτη σου-  δικαστική απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο;».

Συμπέρασμα. Ο φαιδρός υφυπουργός Αυγενάκης μη δουλεύει κι αυτός τον κοσμάκη με τις σοβαρές αυτές σαχλαμάρες, λέω τις επικοινωνιακού τύπου «συναντήσεις» των… ηγετών των ηγετικών ΠΑΕ. Απ’ αυτούς τίποτα, μα τίποτα καλό δεν βγαίνει.  

Διαβατήριο ζωής και καριέρας το πλούσιο… στήθος της, διάβασε ακόμα στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης