Αρχηγός κομουνιστικού κόμματος, συγκεκριμένα του ΚΚΕ, να μιλάει όπως ένας χούλιγκαν της εξέδρας, είναι από τα απίθανα. Κουβέντα του λατρεμένου ηγέτη Νίκου Ζαχαριάδη παραπέμπει σήμερα στους φανατικούς οργανωμένους ποδοσφαιρόφιλους. Ειπώθηκε το 1949, και μετά από 72 χρόνια επιτρέπονται κάποιες άκομψες συγκρίσεις…

Σα σήμερα 21 Ιουλίου, από το ραδιοφωνικό σταθμό του ΚΚΕ “Ελεύθερη Ελλάδα” ο Νίκος Ζαχαριάδης εμψύχωσε τους αντάρτες (φώτο) μ’ αυτά τα λόγια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Στο Γράμμο εφέτος, όπως και πέρυσι, θα ματώσει μέχρι εξάντληση ο μοναρχοφασισμός. Και όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Γράμμος θα τους γίνει ο τάφος που του αφαίρεσε τη νίκη. Διότι ο Γράμμος “υψώνεται μοναδικό σύμβολο της λευτεριάς και παγκόσμιο φλάμπουρο της δημοκρατίας”.

Προηγουμένως, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης αναφέρθηκε στην “άθλια κατάσταση που έχει περιέλθει η προδοτική κλίκα των λακέδων της Αθήνας” και στόλιζε τον Αμερικάνο στρατηγό Βαν Φλητ.

Τελικά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως πράγματι τα προέβλεπε(;) ο μεγάλος αρχηγός του ΚΚΕ, ο οποίος αργότερα κρίθηκε προδότης και τον έστειλαν εξορία στη Ρωσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από 5 εβδομάδες ηττήθηκαν στον Γράμμο οι Έλληνες “αριστεροί” από τους Έλληνες “δεξιούς”. Κι αυτός ο στην πραγματικότητα χουλιγκανικού τύπου διαχωρισμός αριστερών- δεξιών έχει ακόμα τις ρίζες του και ταλανίζει μέχρι σήμερα την Ελλάδα. Τους Έλληνες. 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Σε σύγκριση με τον Ερντογάν μειονεκτεί ο πλέον ένδοξος Σουλτάνος, ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, διάβασε apodytiriakias.gr

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης