Το ποδόσφαιρο είναι πολύ καλό να το παρακολουθεί κανείς αν το παίζουν και οι δυο ομάδες. Δεν βλέπεται το έργο αν η μια ομάδα κρατάει συνέχεια το τόπι και η άλλη παριστάνει τον φωτορεπόρτερ, παρακολουθεί τι κάνει ο αντίπαλος. Όπως συνέβη χθες στη Βουδαπέστη. Μια Πορτογαλία φλύαρη, νωθρή και επιπόλαιη, σαφέστατα ανώτερη αντιμετώπισε τη φουκαριάρα Ουγγαρία, που ήταν για λύπηση.

Τι δουλειά έχει μια ομάδα βήτα διαλογής σε τουρνουά στο οποίο ανταγωνίζονται οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης; Μόνο αν θέλει η ίδια να διασυρθεί αγωνιστικά, να καταδείξει τη γύμνια της, θα προσπαθήσει να… τρουπώσει στους «32». Από γκαντεμιά η Πορτογαλία δεν έκανε για πλάκα το 3-0 πριν ανοίξει το σκορ στο 84. Και το 1-0 έγινε με στραβοκλοτσιά, σουτ που βρήκε αντίπαλο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στο πλεκτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα λέμε για την Ουγγαρία για να τα ακούσουν κάτι ελληνόπουλα που στεναχωρήθηκαν γιατί πάλι η Ελλαδάρα ομαδάρα έμεινε στην απ’ έξω στο Ευρωπαϊκό. Ευτυχώς!!! Με ποια ομάδα; Με ποια φόντα; Ας κερδίζουν πρώτα τα Νησιά Φερόε, μετά κάτι Λιχτενστάιν και βλέπουμε. Αν δεν έχεις ομάδα, να εύχεσαι να κάτσεις στα αυγά σου, όχι να εύχεσαι να προκριθεί η ομαδάρα σου στα κύπελλα Ευρώπης.

Δεν φτάνει το φιλότιμο των Ούγγρων ποδοσφαιριστών και ο 12ος παίκτης της εξέδρας. Φίσκα το γήπεδο στην ουγγρική πρωτεύουσα, κοντά στους 70.000 θεατές με κάργα ενθουσιασμό. Τι να το κάνεις; Σκέφτεσαι μονάχα την… περιπέτειά της στο επόμενο ματς, πάλι στη Βουδαπέστη, το προσεχές Σάββατο, κόντρα στη Γαλλία.

Τελικά η Ουγγαρία παραδόθηκε για να γράψει Ιστορία στο πέμπτο του ευρώ(!) ο αντιπαθέστατος με την βεντετίστικη αλαζονεία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Έπαιξε το 22ο παιχνίδι του στη διοργάνωση (τα περισσότερα από κάθε άλλον) και έφτασε τα 11 τέρματα (τα περισσότερα από κάθε άλλον). Στη φώτο, μια τραγική στιγμή για τον Ρονάλντο που στο γήπεδο δεν χάνει ούτε δευτερόλεπτο την επαφή του με τον φακό: Ο φιγουρατζής σε αμηχανία… Αντί να αγκαλιάζουν αυτόν, οι συμπαίκτες του πανηγυρίζουν σνομπάροντάς τον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

………………………………………………..

Άντρες με ατσάλινους γενετήσιους αδένες, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης