Ευτυχώς για την Ισπανία που... αποκλείστηκε!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018, 08:56
Ευτυχώς για την Ισπανία που... αποκλείστηκε!
Φαβορί ήταν η Ισπανία. Λόγω κλάσης. Λόγω ανωτερότητας. Γι’ αυτό όλα τα λεφτά οι τζογαδόροι τα ακούμπησαν στην… κόντρα με τη Ρωσία. Και για τους μπουκ, άλλωστε, η Ισπανία ήταν πολύ κοντά στη νίκη.

Τι θα μπορούσε να κάνει με τη δύναμή της και το… τρεχαλητό της η Ρωσία, μάλιστα χωρίς να… τρέξει. Απεναντίας! Οι διοργανωτές και γηπεδούχοι «έδωσαν» συνειδητά και σκόπιμα το παιχνίδι στους Ισπανούς. Όλο το γήπεδο στους αντιπάλους!

Οι Ισπανοί, όμως, χωρίς να τους ανταγωνίζονται οι Ρώσοι, περιοριζόντουσαν σε μια θλιβερή κατοχή της μπάλας. Απλά άλλαζαν το τόπι, χωρίς καν τη σκέψη να επιτεθούν. Να πιέσουν. Να φτιάξουν φάση για γκολ.

Ένα νερόβραστο θρίλερ! Παιχνίδι αναμονής. Από τους κατακουρασμένους Ισπανούς και τους Ρώσους που σκόπιμα, υπολογιστικά, με τέσσερις γραμμές άμυνας ακολουθούσε το άκαπνο και ρελαντί ρυθμό των Ισπανών.

Ευτυχώς για την Ισπανία που αποκλείστηκε. Γιατί να προχωρούσε ακόμα στο Μουντιάλ; Υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να διασυρθεί από έναν άλλον αντίπαλο. Ορεξάτο, απαιτητικό. Ο αποκλεισμός από τη Ρωσία ήταν μάλλον «αξιοπρεπής», τουλάχιστον δεν έχασε, παρά την κόπωσή τους οι Ισπανοί τελείωσαν χωρίς ήττα και τον γολγοθά της παράτασης.

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr...

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018, 11:31