Στο γήπεδο δύο ομάδες κορυφής στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι αβανταδόρικο σε κέρδη και στη ζωντανή ελπίδα της πρόκρισης στον τελικό κυπέλλου. Γιατί όχι και στην κούπα για την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, που είναι νοκ-άουτ στο πρωτάθλημα. Όλα στημένα και ευνοϊκά να δούμε μπάλα ανταγωνιστική και ποιοτική. Και στη σέντρα ο κορυφαίος διαιτητής, ο πολύπειρος και διεθνής Σιδηρόπουλος.

Τα είχε όλα το ματς, εκτός από… καλή μπάλα. Σχεδόν δεν έλειπε τίποτα, για να κρατηθεί εκτός γηπέδου η ντόπια ποδοσφαιρική κουζίνα, που δηλητηριάζει έναν αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χιμένεθ, σαν να ήταν χθες, έπειτα από εννέα μήνες πάλι στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Κάναντι, προπονητής διαμάντι, στα τελευταία του στον Ατρόμητο. Κόσμος πάει κι έρχεται, δρομολόγια ακανόνιστα και απρογραμμάτιστα.

Πριν από το δεκάλεπτο το ένα σέντερ-μπακ της ΑΕΚ, ο Τσιγκρίνσκι φεύγει από το παιχνίδι. Τα φώτα στο Περιστέρι…  διαμαρτυρήθηκαν και «έπεσαν», διότι δεν άντεχαν άλλο να φωτίζουν ένα ματς αντιπαθητικό, χωρίς φάσεις και ρυθμό.

Ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι εκτός περιοχής (φώτο) και ο κόσμος στο γήπεδο ήρθε στα ίσα του, με τις αποδοκιμασίες στο κοράκι. Το πέναλτι έγινε γκολ και το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ παρέμεινε μέχρι το 128ο λεπτό. Η αγγαρεία κράτησε τόσο διότι υπάρχουν και… κανονισμοί, να υπολογιστούν οι καθυστερήσεις από τη διακοπή αγώνα και ρεύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το μαϊμού πέναλτι, λοιπόν, υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος; Το λες κι έτσι. Πώς, όμως, να γνωρίζει κανείς ότι θα καθόταν αυτό το αποτέλεσμα, αυτό το σκορ, αν δεν καταλογιζόταν το μαϊμού πέναλτι; Μια απόφαση διαιτητού που έτσι ή αλλιώς επέδρασε καταλυτικά στη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών. Το μόνο σίγουρο είναι το σοβαρό λάθος του μπάτσου Σιδηρόπουλου.

Στο μενού και η αποβολή του σκόρερ, η κόκκινη στον Πόνσε. Κι αν μιλάμε ποδοσφαιρικά η πρόκριση είναι ανοικτή στη ρεβάνς. Αν, δηλαδή, κερδίσει ο Ατρόμητος, δεν θα είναι η πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ.

……………………….

Το πέρασμα του Ουζουνίδη από την ΑΕΚ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης