Επρεπε να πει κι ευχαριστώ!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014, 09:09
Επρεπε να πει κι ευχαριστώ!
Γι’ αυτό δεν έχουμε μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία με τη μικροπρέπειά τους. Με τη μικρότητα στη συμπεριφορά τους.

Μια αληθινά μεγάλη ομάδα αν ήταν στη θέση του Ολυμπιακού θα αντιδρούσε διαφορετικά. Και πρώτα-πρώτα ο κόσμος. Θα φρόντιζε να χωνέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα το φαρμάκι και θα αναγνώριζε το μέταλλο του αντιπάλου.

Η ντροπή του Ολυμπιακού ήταν να πετάνε αντικείμενα και μπουγέλα στους βάζελους. Και να τρέχουν σαν κατσίκια οι θριαμβευτές του 0-3 να τρυπώσουν στα αποδυτήρια για να μην τραυματιστούν.

Μιλάμε σοβαρά. Το σωστό θα ήταν ένα πελώριο «Ευχαριστώ» από πλευράς Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό. Για δύο λόγους. Ένα, ότι εγώ ο γάβρος δικαιώνομαι ιστορικά που αναγνωρίζω σαν «αιώνιο αντίπαλό» μου ειδικά τον Παναθηναϊκό. Για ισότιμό μου, δηλαδή.

Είναι απώλεια για τον Ολυμπιακό να αλλάξει κλάση ο Παναθηναϊκός, π.χ. να γίνει ένας ΠΑΟΚ, ένας Πανιώνιος. Το έλλειμμα για τον Ολυμπιακό είναι όταν δεν φορτίζεται, δεν ντοπάρεται από την πηγή αντιπαλότητας που του προκαλεί ο αιώνιος εχθρός.

Ποια Μάντσεστερ! Ας έχανε από την αγγλική ομάδα ο γάβρος. Ας στερούνταν τη χαρά του θριάμβου επί της οικουμενικής, της παγκόσμιας Γιουνάιτεντ. Αρκεί να κέρδιζε τον Παναθηναϊκό, αυτόν που είναι εκτός κόλπου στο πρωτάθλημα και προερχόταν από γκέλα 1-1 στη Λεωφόρο με τον Εργοτέλη.

Ο άλλος λόγος που όφειλε ο Ολυμπιακός να πει ένα «Ευχαριστώ» είναι η «συναδελφική» προειδοποίηση που έλαβε από τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή; «Δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο, ό, τι περνούσε από το χέρι μου το έκανα…» ήταν σα να είπε με το 0-3 ο Παναθηναϊκός στον πρωταθλητή. Δηλαδή;

«Το παίζεις ευρωπαϊκή ομάδα, ρε Ολυμπιακέ, και τολμάς να εμφανίζεσαι μπροστά μου με τέτοια χάλια; Ξύπνα! Σε κερδίζω 3-0 για να σε προειδοποιήσω, τι μπορείς να πάθεις στον Ολντ Τράφορντ, αν εμφανιστείς κι εκεί όπως με εμένα…». Γι’ αυτό σου λέω ότι άξιζε ένα thank you ο βάζελος από τον γάβρο.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ το τεράστιο λάθος που έκανε ο Αλαφούζος, γράφει ο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014, 09:10