Κανένας που κυκλοφορεί στον κόσμο της πραγματικότητας δεν θα διαφωνήσει ότι οπαδοί του Ολυμπιακού την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ έκαναν τεράστια προσπάθεια να κατακτήσουν το Όσκαρ Αλητείας. Να συνεννοούμεθα. Οι αλήτες του ΟΑΚΑ, στο πέμπτο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν ήταν μονάχα από τα τάγματα των οργανωμένων. Ούτε όλοι έχουν σχέση με τα πρεζόνια της Θύρας 7. Όπως δεν είναι γκρουπαρισμένος στη Θύρα 13 ο βάζελος που πέταξε το κουτάκι με την μπίρα. Και όλοι που κάποιες φορές δεν αφήνουν τίποτα όρθιο στη Λεωφόρο.

Παρακάτω. Έδωσαν το δικό τους ρεσιτάλ στον Βόλο, στον τελικό του ποδοσφαιρικού κυπέλλου αεκτζήδες και παοκτσήδες. Γιατί να χάσουν την ευκαιρία οι γάβροι στο ΟΑΚΑ; Πότε άλλοτε η ομαδάρα τους θα χάνει κοντά στους 20 πόντους μέσα στο ΟΑΚΑ από τον π@@στη τον Παναθηναϊκό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακάτω. Εάν το πέμπτο ματς γινόταν στο ΟΑΚΑ. Εάν μέχρι τα τελευταία λεπτά μέσα στο ΟΑΚΑ προηγούνταν ο π@@στης Ολυμπιακός, πώς θα αντιδρούσε η αλητεία του Παναθηναϊκού; Το υπογράφω και με τα δύο. Το ίδιο!

Επιτέλους! Η αλητεία, αυτό που αστόχως χαρακτηρίζεται αλητεία, διότι πρόκειται για καραμπινάτο βαρβαρισμό, δεν έχει πατρίδα. Ούτε κόμμα, ομάδα, θρησκεία. Τον πιο χυδαίο, τον πιο αντικοινωνικό χούλιγκαν θα τον βρεις όχι στο γήπεδο, αλλά στις τάξεις της θρησκείας, χριστιανισμού, ισλαμισμού, άσχετο.

………………………………………………………..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ποια υπερηφάνεια του βάζελου μιλάνε;…, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης