Φαβορί είναι η ΑΕΚ απόψε στο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό. Ντέρμπυ, βέβαια, διότι ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Δεν κατάλαβα. Ήταν ντέρμπυ το ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός και δεν είναι το ματς με την ΑΕΚ;
Φαβορί η ΑΕΚ και δεν μιλάμε στοιχηματικά. Αν το δούμε τζογαδόρικα, τότε για αποτέλεσμα, ακόμα και για «1», για νίκη έχει τύχη ο Παναθηναϊκός. Με βάση, όμως, καθαρά αγωνιστικών δεδομένων κι όχι άλλων περίεργων παραμέτρων το παιχνίδι είναι της ΑΕΚ. Επειδή έχει μία στρωμένη ομάδα. Επειδή είναι η πρωταθλήτρια. Και επειδή απλά συνεχίζει την πορεία της από την προηγούμενη σαιζόν.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο κράς- τεστ, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μόνον κομπλεξικός δεν ήταν. Η διαφορά, όμως, με τον αντίπαλο έκανε κρα. Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε, έκανε δύο γκολ και μπορούσε άλλα δύο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού προετοίμασε τους παίκτες του και ξεκάθαρα ζήτησε απ’ αυτούς να παίξουν στα ίσα τον ΠΑΟΚ. Ψυχολογικά ανέβασε τους παίκτες, όμως ο Παναθηναϊκός απέτυχε. Το τόλμημα δεν απέδωσε.

Για να μην κερδίσει η ΑΕΚ δύο θα συμβούν. Να σταθεί τυχερός ο Παναθηναϊκός, να βρεθεί σε κακή ημέρα η ΑΕΚ (Στη φώτο από το 4-0 της ΑΕΚ με τον Άρη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………………
Είναι Απόφαση της ΑΕΚ να κυνηγήσει τον ΠΑΟΚ μέχρι τέλους, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης