Για τη δωροδοκία του τερματοφύλακα του Άρεως ένοχος ο Ιβάν ή ο Μαρινάκης;

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, 08:28
Για τη δωροδοκία του τερματοφύλακα του Άρεως ένοχος ο Ιβάν ή ο Μαρινάκης;

Κατ’ αρχήν η καταγγελία σύμφωνα με την οποία έγινε απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστών του Άρεως από τον ΠΑΟΚ, για να ξέρουμε τι λέμε, δεν αφορά τις δυο ΠΑΕ. Τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ο Άρης ως αναπόφευκτη… τσόντα προκύπτει στο νέο στόρι του παραπρωταθλήματος.  

Σ’ ένα άλλο πρωτάθλημα, όχι το ελληνικό, το πιο βρόμικο στην Ευρώπη, μια τέτοια καταγγελία θα προκαλούσε πάταγο. Σεισμό. Σε παιχνίδι δυο ομάδων της κορυφής στη βαθμολογία, η μια, ο ΠΑΟΚ, να προσπάθησε να πιάσει τον τερματοφύλακα της άλλης, του Άρεως. Και τη βρομοδουλειά την πήρε πρέφα, μια άλλη ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός.  

Ποιο είναι το μελαγχολικόν της ιστορίας; Ουδείς ασχολείται! Εκτός, βέβαια, από τους... εμπλεκόμενους, δηλαδή τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Ειδικά τα ΜΜΕ είναι στη μούγκα, σαν να μη συμβαίνει κάτι το σοβαρό. Σιγά, μωρέ, δεν τρέχει και τίποτα. Σιγά τα ωά. Και τι έγινε επειδή έσκασε δωροδοκία.

Τα ΜΜΕ για μια φορά ακόμα παίξουν τον ρόλο τους, αυτόν του δοχείου απορριμμάτων. Θα δημοσιεύουν με ψηλά τα χέρια και κάτω τα παντελόνια όσα θα ισχυρίζονται αληθώς ή ψευδώς οι δυο πλευρές. Του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Σε δεύτερο και τρίτο πλάνο το τι υποστηρίζει ο Άρης και ο τερματοφύλακας του, πρώην του ΠΑΟΚ πρώτα και μετά στις δυο ομάδες συμφερόντων Μαρινάκη, Ολυμπιακού και Νότιγχαμ.

Ο Σιαμπάνης δήλωσε πως προσπάθησαν να με πείσουν να έχω μειωμένη απόδοση, τουτέστιν να μην κερδίσει η ομάδα μου. Ο Άρης δηλώνει πως ο ΠΑΟΚ λέει τα δικά του για να δικαιολογήσει την ήττα του. Ο ΠΑΟΚ ξεκάθαρα κάνει λόγο για σκευωρία, για στημένη δωροδοκία και απειλεί να καταθέσει πολλά. Ο Ολυμπιακός αναφέρεται σε σακούλες με χοντρά ποσά.

Ποιο είναι το σκάνδαλο; Το μέγα σκάνδαλο. Ότι δεν υπάρχει... σκάνδαλο. Ενώ πρόκειται για σκανδαλάρα του κερατά, ακόμα κι αν όλο είναι κόλπο. Ακόμα κι αν έχει δίκαιο ο ΠΑΟΚ. Αυτό κι αν είναι το έγκλημα! Κάποιος να στήνει μαϊμού δωροδοκία. Βαρύτερο κακούργημα από την αληθινή δωροδοκία που διαπράττει κανείς.

Στη φώτο οι δυο καναλάρχες Σαββίδης και Μαρινάκης, Ο ένας κατηγορεί τον άλλον στην υπόθεση Σιαμπάνη. Ποιος από τους δύο είναι ένοχος; Εύκολη η απάντηση; Κανένας. Αυτή θα είναι η απόφαση της δικαιοσύνης για όποιον έχει πάει μέχρι δημοτικό στη νυχτερινή σχολή μάγων.

Έμπλεξε το φουκαριάρικο παιδί, ο Σιαμπάνης με την καταγγελία της δωροδοκίας του, διάβασε στο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, 09:23