Γιατί ο Άδωνις το παίζει... ανάργυρος

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021, 17:24
Γιατί ο Άδωνις το παίζει... ανάργυρος

Σήμερα είναι των αγίων Αναργύρων. Ένα από τα δίδυμα της θρησκείας με το όνομα Ανάργυροι. Τουλάχιστον είναι τρία τα αδέλφια οι Ανάργυροι, το ένα γιορταζει σήμερα πρώτη του Ιουλίου. Μόνο τυχαίο δεν είναι που παραμονή των άφραγκων αγίων ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός, είπε πως δεν υπάρχουν λεφτά.

Ανάργυρος είναι αυτός χωρίς αργύρια. Χωρίς λεφτά. Δεν υπάρχει θρησκεία, σήμερα και χθες, όσο και να ψάξεις, που να τιμάται η μνήμη κάπου αγίου παραλή. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Θρησκεία, η κάθε θρησκεία στο παραμύθι της υμνεί τον άφραγκο. Τον λυγούρη. Τον ανεπρόκοπο. Γιατί; Επειδή απευθύνεται στους πολλούς, στους μη έχοντες. Και στους πονηρούς που έχουν συμπεριφορά λεχρίτη. Ενώ έχουν, λένε πως την βγάζουν δύσκολα. Πως υποφέρουν.

Τι μας τσαμπουνάει ο υπουργός ανάπτυξης; Είπε στα ίσα πως αν τρακάρουμε πάλι σε πανδημία, τότε γάματα με μεγάλα γράμματα. Δεν το είπε έτσι ακριβώς. Είπε πως το δημόσιο ταμείο τα τίναξε αν η οικονομία πέσει σε lockdown λόγω κορονοϊού.

Δεν θυμάμαι όσο ζω υπουργό και πρωθυπουργό να μην κλάφτηκε. Να μην είπε ότι τα πράγματα είναι στριμόκωλα. Γιατί; Μα, αν πει ότι πάμε περίφημα, ότι έχουμε γεμάτα ταμεία, τότε αυτοκαταργείται. Δεν τον έχεις ανάγκη. Σαν τη θρησκεία. Δεν την έχεις ανάγκη αν δεν πεθαίνεις. 

Θάνατος για τα κόμματα είναι αν στον κόσμο περισσεύουν. Όσο ο κόσμός, ο πολύς κόσμος είναι έτσι ή αλλοιως εξαρτημένος από το κράτος, τόσο η πολιτική και τα κόμματα είναι... απαραίτητα για να τον σώσουν τον κοσμάκη. Χαίρετε.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Είναι το μαξιλάρι των ονείρων μας..., διάβασε apodytiriakias.gr

https://apodytiriakias.gr/media/2021/06/30/i-lina-oute-megalonei,-oute-palionei.aspx

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021, 17:27