Γιατί ο Δώνης απολύθηκε πριν τα play-off του Παναθηναϊκού

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020, 10:02
Γιατί ο Δώνης απολύθηκε πριν τα  play-off του Παναθηναϊκού

Έχει ενοχληθεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την «υπόθεση Δώνη». Περίεργο. Πολύ περίεργο, διότι ο ίδιος ο καναλάρχης, με τον τρόπο που απέλυσε τον πιο πετυχημένο προπονητή στα οκτώ χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, προκάλεσε τη σχετική βαβούρα. Αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του και πριν διεξαχθούν τα κρίσιμα παιχνίδια των play-off. Ακατανόητο.

Μοιάζει με τον άνδρα εκείνον που αποφάσισε να σουτάρει το κορίτσι του, στο οποίο έστειλε το εξής μαντάτο: «Είσαι πολύ δυνατή γκόμενα, δεν έχω κανένα παράπονο μαζί σου, έλα απόψε να περάσουμε βραδιά ονειρεμένη κι απ΄ αύριο θα σου δώσω διαβατήριο, είσαι τελειωμένη...».

Αυτό ακριβώς έκανε ο Αλαφούζος, ο οποίος αφεντικό είναι, δικαίωμα του να σουτάρει όποιον γουστάρει. Γιατί, όμως, δεν περίμενε πρώτα να γίνουν τα play-off; Και γιατί έστειλε το μαντάτο με «ρήτρα εμπιστευτικότητας» και κομιστή της επιστολής τον οδηγό του;

Τι θα κάνει ο Δώνης; Τι άλλο παρά να συνεννοηθεί με τη δικηγόρο του, η οποία συνεργάζεται με την ΠΑΕ Ολυμπιακός -άσχετο αυτό-, για να ρυθμιστεί το ζήτημα της αποζημίωσης. Του προπονητή, αλλά και των συνεργατών του στο προσωπικό του team. 

Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του Δώνη, μετά την απαξίωση που του δείχνει ο Αλαφούζος, πιθανόν να αντιδρούσε όπως αλλοδαπός προπονητής του Παναθηναϊκού στο παρελθόν. Ο γιος του μοίρασε 100 φοράκια σε χούλιγκαν που έβριζαν τους Βαρδινογιάννηδες και αποθέωναν τον μπαμπά του.

Ποιος «κάρφωσε» το περιεχόμενο της... εμπιστευτικής επιστολής Αλαφούζου στον Δώνη; Μήπως κάποιος από το στενό περιβάλλον του μεγαλομετόχου και εν αγνοία του, βέβαια; Και πριν η ΠΑΕ καταλήξει στον νέο προπονητή, γιατί διαρρέουν ονόματα υποψηφίων και δεν τηρείται «εμπιστευτικότητα»; 

..................................

Τι κρύβει ο Αλαφούζος στη σχέση του με τους Δώνηδες, πατέρα προπονητή και γιο ποδοσφαιριστή, διάβασε apodytiriakias.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020, 10:25