Το περασμένο Σάββατο πέθανε ο πιο πετυχημένος παρουσιαστής της αμερικανικής τηλεόρασης. Ένα εβραιόπουλο που γεννήθηκε σε μια ταπεινή οικογένεια του Μπρούκλιν και από τα 20 του χρόνια άρχισε να παίρνει συνεντεύξεις από επώνυμους σε τοπικό μέσο. Το ταλέντο σ’ αυτή τη δουλειά. Κομμένος και ραμμένος όπως τον θέλουν τα μέσα και ο κόσμος.

Το 1978, 45άρης, ξεκινάει ολονύχτια ραδιοφωνική εκπομπή, Larry King Show τη λέει, και ολοκληρώνει τις εμπειρίες του πριν κάνει μεταγραφή στην τηλεόραση. Το 1985 βάζει μπροστά στο CNN το Larry King Live μέχρι το 2010. Συνέχισε για τρία ακόμα χρόνια σ’ άλλα κανάλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μάνα του γεννήθηκε στη Ρωσία και ο πατέρας του στην τότε Αυστροουγγαρία. Και οι δυο γονείς ορθόδοξοι Εβραίοι που εγκαταστάθηκαν στις ΗΠΑ το 1930, πριν ακόμη γεννηθεί ο Λάρι, ο οποίος έφυγε στον άλλο κόσμο με προσωπική περιουσία 144 εκατ. δολάρια, αφού παντρεύτηκε οκτώ φορές επτά γυναίκες – τη μια την στεφανώθηκε δυο φορές.

Κανένας δεν παντρεύεται για να χωρίσει. Σύμφωνοι. Κανένας δεν κάνει τον έναν γάμο μετά τον άλλον για να πιάσει την… καλή νύφη. Σύμφωνοι. Γάμοι είναι αυτοί, όχι ζαριές στο μπαρμπούτι. Πετυχημένος κατά παγκόσμια αναγνώριση στη δουλειά του ο Λάρι Κινγκ. Σούπερ πετυχημένος. Ο παικταράς. Χαιρόσουν να τον παρακολουθείς για το ανοιχτό και ουσιαστικό παιχνίδι που έκανε μ’ όποιον είχε στημένο απέναντί του. Δεν υπήρχε εξουσιαστής, κορυφαίος καλλιτέχνης, επιστήμων, όποιος διάσημος στον πλανήτη, να μην τον είδαμε στο Larry King Live (στη φώτο, με τον Πούτιν). Και κανένας δεν αρνήθηκε την παρουσία του στην εκπομπή του.

Ο αποτυχών με τις γυναίκες Λάρι. Και τον κεράτωσαν κάποιες, και τον ξεβράκωσαν οικονομικά άλλες, και δεν του βγήκαν όπως θα περίμενε, γενικώς. Καθόλου περίεργο. Ο πετυχημένος στη ζωή δεν είναι και πετυχημένος στον γάμο, στους γάμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………………………………………..

Το μεγάλο ερωτηματικό στην υπουργοποίηση του Σήφη Βαλυράκη, διάβασε στο apodytiriakias.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης