Γιατί στον Ολυμπιακό έχουν σαλτάρει

Γιατί στον Ολυμπιακό έχουν σαλτάρει
Κατ’ αρχάς. Μόνον δύσκολες ώρες δεν περνάει σήμερα ο Ολυμπιακός. Όχι και να μας τρελάνουν οι Καραπαπάδες. Η ομάδα έχασε την πρωτιά στην βαθμολογία. Και λοιπόν; Δεν πέθανε κανείς. Δεν έπιασε αράχνες το ταμείο της ΠΑΕ. Στις επάλξεις παραμένει πάντα ο αρχηγός, ο Μαρινάκης.

Που, λοιπόν, και ποιο είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού; Δεν υπάρχει πρόβλημα! Κι αν έχει τέτοιο ο γάβρος, τι να πει ο φουκαράς ο βάζελος.

Αυτό που υπάρχει είναι η αδυναμία κάποιων διοικητικών και δημοσιογραφικών υπογραφών της συμφοράς να συμβιβαστούν με την προβλεπόμενη απώλεια του πρωταθλήματος. Για όνομα! Με συνέπεια να αμολάνε απίστευτες μικρότητες. Αδιανόητες για το μέγεθος του Ολυμπιακού.

Τα έβαλαν με την εφημερίδα Φως, τον Ριζοσπάστη του Ολυμπιακού. Κουφό. Γιατί, λέει, παίρνει διαφημίσεις από τον ΟΠΑΠ. Το λένε φόρα παρτίδα. Τα βάζουν ανοικτά ενάντια στον ίδιον τον Μαρινάκη οι Καραπαπάδες. Και τα «Νέα» ιδιοκτησίας Μαρινάκη, όπως το «Φως», ρεκλαμάρουν τον ΟΠΑΠ συμφερόντων Μελισσανίδη.

Τι είναι αυτά, ρε; Μιλάμε για τον Ολυμπιακό, οργανισμό τεράστιο, το πρώτο κόμμα της Ελλάδος. Κι όμως! Άνθρωποι μισθοδοτούμενοι από την ΠΑΕ συμπεριφέρονται λες και ο πολυπρωταθλητής είναι η κυρά Σουλτάνα της γειτονιάς.

Φταίει, λένε, και ο Σωκράτης Κόκκαλης. Και ο Θόδωρος Θεοδωρίδης της UEFA φταίει. Δεν αντιλαμβάνονται ότι έχουν εξελιχθεί στους μακράν γραφικούς της πιάτσας. Ότι κονταίνουν τον θρύλο με τις γελοιότητες τους. Δικαιολογημένα τους περιφρονούν οι σοβαροί γάβροι.

Η πτώση, η αγωνιστική φθορά του Ολυμπιακού είναι φαινόμενο φυσικό. Δεν το έχει αποφύγει ούτε μία ομάδα στο κόσμο. Στον δε Ολυμπιακό δεν κράτησε επτά χρόνια! Όχι, βέβαια. Το καμπανάκι είχε κτυπήσει εδώ και δύο χρόνια. Απλά δεν έχανε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός λόγω της αγωνιστικής αναπηρίας των αντιπάλων του.

.....................................

Μετά τη στημένη κλήρωση του κυπέλλου που ευνοεί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, διάβασε apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018, 10:56