Η μια είναι η Τζάκι, του Κένεντι και του Ωνάση. Η άλλη, η λιγότερο γνωστή, όχι και λιγότερο σκύλα, είναι η, κατά τέσσερα χρόνια μικρότερη αδελφή της, Λι. Η οποία Λι, από το Καρολίν, ενώ είναι παντρεμένη στον πρώτο της γάμο, έχει γκόμενο τον Τζον Κένεντι πριν αυτός παντρευτεί την Τζάκι, από το Ζαγκλίν. Η Λι πρώτη έβαλε στο σημάδι τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον οποίον κέρδισε η Τζάκι μετά τη δολοφονία του Κένεντι κι όταν ο Έλληνας κροίσος ήταν σε σχέση με τη Μαρία Κάλλας.

Οι αδελφές Μπουβιέ (φώτο), καμιά σχέση με τις δυο Αδελφές Τατά, το επιθεωρησιακό σκετς στην Οδό Ονείρων του Μάνου Χατζηδάκι που τραγούδησε στο θέατρο η Μάρω Κοντού, αρχές της δεκαετίας ’60. Για την Τζάκι (1929-1994) και τη Λι (1933-2019) η μια ήταν ο εφιάλτης της άλλης. Ο ζηλόφθονος ανταγωνισμός. Η τοξική κόντρα. Έχουν γραφτεί απίθανα πράγματα σε βιβλία, σε άρθρα, ασφαλώς όχι όλα… Αρκεί να σημειώσει κανείς ότι η Τζάκι στη διαθήκη της δεν άφησε ούτε χαρτί τουαλέτας στην αδελφή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζακ Μπουβιέ παντρεύτηκε την Τζάνετ – μια γυναίκα η απόλυτη εξήγηση για τη συμπεριφορά των δυο κοριτσιών της, που μεγάλωσαν σαν αληθινές πριγκίπισσες, αλλά πήραν «μαθήματα» αριστοκρατίας παλαιάς κοπής στην αδίστακτη εκδοχή της. Φοβερή κυρία αυτή η μάνα της Τζάκι και της Λι! Χώρισε τον άνδρα της, ξαναπαντρεύτηκε και δεν ήθελε πολλά με τη μικρή, την Καρολίν, γιατί έμοιαζε φυσιογνωμικά του πατέρα της.

Η Τζάκι, πριν παντρευτεί τον Ωνάση, όσο ήταν σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ, είχε πηδηχτεί και με τους άλλους δυο αδελφούς Κένεντι, τον Μπομπ και τον Τεντ, επίσης πολιτικοί. Η Λι Ράτζβιλ είχε μανία με τους gay, έκανε παρέα με διάσημους ομοφυλόφιλους, ακόμα και σεξ, όπως με τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ, και στα 65 της ένα ακόμα γάμο με τον χορογράφο Χέρμπερτ Ρος. Πέθανε σαν σήμερα 15 Φεβρουαρίου, το 2019. Είχε πει τη μεγάλη κουβέντα που τα έλεγε όλα: «Με την Τζάκι θα είμαστε πάντα αδελφές, κάποτε υπήρξαμε φίλες…».

……………………………………………….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ο κατηγορούμενος για σεξουαλικό έγκλημα βιαστής ζητήσει… προστασία από τη δικαιοσύνη. διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης