Μία από τις πιο κλασικές απάτες των λαϊκιστών είναι να επικαλούνται την… ενότητα. Του κόμματος την ενότητα. Της ομάδας την ενότητα. Της εκκλησίας την ενότητα. Κι αυτός που προσκαλεί σε… ενότητα τους συναδέλφους, τους συντρόφους, τους συνδικαλιστές, τους ενορίτες, τους οπαδούς, τους όποιους, πουλάει ιδεολογία, πατριωτισμό, πίστη, άρα υποτίθεται ότι ενδιαφέρεται για το καλό.

Η ΑΕΚ άρπαξε μια τριάρα από τον Ολυμπιακό κι είναι επόμενο να τα βάλουν με τον Κετσπάγια. Κάποιος φταίει, αν όχι ο καράφλας, την ευθύνη την έχει ο Μπάγεβιτς. Ο Μελισσανίδης. Δεν μπορεί να μη φταίει κάποιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και σκάει μύτη ο πρώην πρόεδρος Ντέμης Νικολαϊδης και ζητάει… ενότητα. Πρόκειται περί ανοησίας, άσχετο αν ο πρώην λατρεμένος των αεκτζήδων πήρε την πρωτοβουλία με καλές προθέσεις.

Δεν κατάλαβα. Διχασμένη είναι η ΑΕΚ κι αυτή είναι η αιτία που οι μικροί έχασαν 7-0 και οι μεγάλοι 3-0 από τον Ολυμπιακό. Τι κουταμάρες είναι αυτές. Ποια… ενότητα; Έστω ότι υπάρχουν… συνιστώσες στην ΑΕΚ και όλες οι…τάσεις του αεκτζήδικου κινήματος ενωθούν. Αυτό σημαίνει ότι ο Κετσπάγια θα γίνει καλύτερος προπονητής; Ότι η ομάδα θα κερδίζει.

Η ΑΕΚ και κάθε ομάδα δεν έχει ανάγκη από… ενότητα. Αρκεί η διοίκηση να κάνει καλά τη δουλειά της. Και οι ποδοσφαιριστές να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αυτό που μπορούν. Αν δεν μπορούν δεν θα πετύχουν περισσότερα λόγω της.. ενότητας των αεκτζήδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλο παραμύθι αυτό. Είναι οπαδός ο άλλος όχι γιατί αγαπάει την ομάδα του, αλλά για να… ενωθεί μ’ άλλους με τους οποίους τον χωρίζουν, τι;
………………………………….
Ο Γιώργος Αμερικάνος μιας άλλης Ελλάδος, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης