Για το όνομά της θα παίξει η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, όχι για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Να ξέρουμε τι λέμε. Και τι βλέπουμε. Η ΑΕΚ σήμερα και δεν έχει ομάδα για πρωταθλητισμό και της λείπει ο χαρακτήρας εκείνος που να την «υποχρεώνει» να ζητάει βαθμούς από κάθε παιχνίδι.

Την είδαμε την ΑΕΚ στο ματσάκι με τον Ηρακλή. Φουκαριάρα. Αν… έψαχνε βαθμούς στο πρωτάθλημα, θα είχε διαφορετική αγωνιστική συμπεριφορά στο Καυτανζόγλειο. Ήταν μια χαλαρή, στα όρια της αδιαφορίας προβληματική ομάδα απέναντι στον Ηρακλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν κατάλαβα. Την Κυριακή, αν κερδίσει τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ, θα πάρει περισσότερους βαθμούς; Όχι, βέβαια. Τρεις θα έπαιρνε αν κέρδιζε και τον Ηρακλή. Πώς, όμως, να έφθανε στη νίκη, ακόμα και με αντίπαλο αδύναμο που κινδυνεύει με υποβιβασμό, όταν η ΑΕΚ δεν… ξεχώριζε σε τίποτα από την ομαδούλα της Θεσσαλονίκης.

Με σπασμένο ηθικό, λοιπόν, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και με την επιθυμία να πετύχει μια νίκη-σωσίβιο του χαμένου γοήτρου της. Δεν θα παίξει για τους βαθμούς, ούτε για να πλησιάσει τον στόχο των play-off.

Είναι πολυτέλεια για αυτήν την ΑΕΚ να θέτει στόχους πιο υψηλούς από το χαμηλό της αγωνιστικό ανάστημα. Της μένει να κερδίσει τον Ολυμπιακό, για να σώσει το όνομά της. Το μεγάλο και βαρύ όνομά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………………………..
Κινδυνεύει με απόλυση και ο Χιμένεθ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης