Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Και ο σπανός βγάζει γένια. Και ο κοντός γίνεται διπλάσιος στο ύψος. Μπροστά σ’ αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο είναι της πλάκας οι πλαστικοί χειρούργοι με τα θαύματα που κάνουν. Σηκώνουν κωλομέρια και βυζιά, εξαφανίζουν ρυτίδες, ισιώνουν μύτες, αφαιρούν πατσές από την κοιλιά.

Μεγάλο παιχνίδι, λέει, και πολυσυζητημένη κλασική αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο μεγάλους του ντόπιου ποδοσφαίρου. Της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Και τι είδαμε; Ένα φιλικό ματσάκι με αντιπάλους την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναθηναϊκό Β΄. Και η ΑΕΚ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν υπήρχε καμιά ΑΕΚ στο χορτάρι του ΟΑΚΑ. Και αεκτζής να μην είσαι, λυπάσαι τους χιλιάδες οπαδούς στα μπετά της εξέδρας. Η ομάδα να βάζει γκολ στο δεύτερο κιόλας λεπτό κι εκεί να το έχει… τερματίσει.

Φρικτό θέαμα. Η μπάλα να μη φεύγει από τα πόδια των παικτών του Παναθηναϊκού. Το πράμα δεν βλεπόταν. Γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν χειρότερος από την ΑΕΚ! Τουλάχιστον οι γηπεδούχοι είχαν αποφασίσει να… απουσιάσουν. Να δηλώσουν απόντες. Κατόπιν τούτου δεν κρίνονται.

Τα κουρασμένα παλληκάρια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τι άλλο καλύτερο περίμεναν! Αν δεν καταφέρνουν να κερδίσουν, να βάλουν ένα γκολ, να κάνουν ένα σουτ, σε παιχνίδι χωρίς αντίπαλο, έχουν πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απίστευτο δεν είναι ότι η ΑΕΚ παρίστανε στο πρώτο ημίχρονο τον… φωτορεπόρτερ. Παρακολουθούσε τους αντιπάλους  να αλλάζουν το τόπι. Και λες πως δεν την ενδιέφερε να διεκδικήσει καμιά φάση. Αυτό έγινε. Ένα σκηνικό όπου η μια ομάδα είναι η μικρή, στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και κλείνεται στην άμυνα να μη φάει γκολ από την μεγάλη ομάδα. Χθες στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ ανέλαβε το ρόλο της μικρής ομάδας και είχε παραχωρήσει τα πάντα στην μεγάλη ομάδα. Γήπεδο και κατοχή.

Τι λέγαμε; Πως στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν στο περίμενε να πιάσει με τη φωτογραφική κάμερα τον Παναθηναϊκό πότε θα κάνει αυτός τη μεγάλη φάση. Και περιμένεις πως το σενάριο θα αλλάξει στο βήτα ημιχρόνιο. Κάτι θα κάνει ο προπονητής της ΑΕΚ, κάτι θα πει στους παίκτες του, να τους ξυπνήσει, να τους ταρακουνήσει.

Ο Γιαννίκης, όμως, φαίνεται κοιμόταν πιο βαθειά και από τους παίκτες στη διάρκεια του αγώνα και μ’ αυτόν στον πάγκο η ομάδα πραγματοποίησε μια ακόμα απογοητευτική εμφάνιση

============================

 

Το σκάνδαλο με τους παοκτσήδες στην ήττα από τον Ιωνικό, διάβασε apodytiriakias.gr

 

ΝΤΡΟΠΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ… ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΑΤΣ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης