Η δουλειά στο ποδόσφαιρο ξεκινάει από τον προπονητή. Αυτός είναι ο αρχηγός. Το Νο 2 άτομο στην ΠΑΕ. Πρώτα το αφεντικό και αμέσως μετά ο προπονητής. Που δεν είναι μόνο προπονητής. Δεν έχει ευθύνη μόνο να προπονεί τους ποδοσφαιριστές.

Παρακατιανή εργασία είναι η καθημερινή προπόνηση. Βασικό κομμάτι, βέβαια, στην καθημερινότητα της ομάδας, απλώς ο «προπονητής» έχει την υψηλή επίβλεψη στις προπονήσεις που την ελέγχουν οι συνεργάτες του μίστερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα σοβαρά, στα μεγάλα μαγαζιά, ο λεγόμενος προπονητής αναλαμβάνει κυρίως να διαχειριστεί πρώτα αγωνιστικά βέβαια και μετά εμπορικά το ρόστερ των ποδοσφαιριστών. Έχει, δηλαδή, τον πρώτο λόγο στον πάγκο, όποτε η ομάδα δίνει αγώνα, και επίσης τον πρώτο λόγο στις μετακινήσεις, που τις λένε μεταγραφές. Στο πάρε δώσε, στο ποιοι έρχονται, ποιοι φεύγουν, ποιοι δανείζονται και με ποιες προϋποθέσεις.

Ο Αργύρης Γιαννίκης. Πιθανόν να είναι προπονηταράς. Να αποδειχθεί τέτοιος. Προς το παρόν, το μέγεθος και το ειδικό του βάρος ορίζονται από το βιογραφικό του. Και επειδή η ΑΕΚ είναι μεγάλο μαγαζί, ο Γιαννίκης κρίνεται ως πείραμα. Άγνωστο πώς θα κάτσει η ζαριά.

Ο Γιαννίκης είναι ο 13ος προπονητής στην ΑΕΚ από τότε που η ΠΑΕ επέστρεψε στο μεγάλο πρωτάθλημα, την περίοδο 2015-2016. Πιο σωστά, η ΑΕΚ άλλαξε 13 φορές προπονητή σε έξι χρόνια. Και ακόμα δεν της κάθισαν οι εξάρες. Να οι 13 αλλαγές στον πάγκο της ΑΕΚ: Δέλλας, Πογιέτ, Κεστπάγια, Μοράις, Χιμένεθ, Ουζουνίδης, Χιμένεθ, Καρντόσο, Κωστένογλου, Καρέρα, Χιμένεθ, Μιλόγεβιτς, Γιαννίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Η πορνεία στηρίζεται από τον ανδρικό πληθυσμό, αδύνατη η κόκκινη κάρτα στις πορνοβασίλισσες, διάβασε  apodytiriakias.gr

 

ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΟΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ | apodytiriakias.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης