Δεν ήταν ο χειρότερος ΠΑΟΚ, όπως βιάστηκαν να εκτιμήσουν στην ποδοσφαιρική πιάτσα, αυτός που χθες στάθηκε απέναντι στην ΑΕΚ. Δεν ήταν ένας κακός, κάκιστος ΠΑΟΚ. Ήταν ένας ΠΑΟΚ απών. Απουσίαζε από το γήπεδο. Είχε ήδη αποσυρθεί πριν καν αρχίσει το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, ο πρωταθλητής και κυπελλούχος, δήλωσε την απουσία του.

Γιατί αυτή η συμπεριφορά του ΠΑΟΚ; Τι να συμβαίνει στην ομάδα; Οι ποδοσφαιριστές έχουν πρόβλημα με τη διοίκηση; Με τον προπονητή; Μεταξύ τους δεν τα πάνε καλά; Στέλνουν κάποιο «μήνυμα» με την αδιαφορία τους να διεκδικήσουν αποτέλεσμα σε αναμέτρηση που ενδιέφερε άμεσα την ΠΑΕ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μόνος που γνωρίζει και, τέλος πάντων, είναι υπόλογος για την εικόνα της απουσίας του ΠΑΟΚ, της διάλυσης της ομάδος του, είναι ο προπονητής. Είχε υποχρέωση ως ο απόλυτος αρμόδιος και υπεύθυνος να φωτίσει και τους οπαδούς της ομάδος, αλλά και την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Τι βλέπουμε; Τι πληρώνουμε;

Θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος, είπε ο Φερέιρα. Μίλησε σαν πολιτικός, όχι σαν προπονητής του ΠΑΟΚ, και με την ευκαιρία θα ήθελα να ήμουν στη θέση του, διότι με την απόλυσή μου έχω εξασφαλισμένη την… εκατομμυριούχα αποζημίωση. Στο φινάλε, δεν θα ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι ευχάριστο να παραμείνω και να δέχομαι τα μπινελίκια της εξέδρας και τα σχόλια των ημέτερων δημοσιογράφων ότι είμαι λίγος για τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, δεν ήταν εκείνη που εξαφάνισε τον ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα. Απλά η ΑΕΚ έπαιζε μόνη της διότι ο αντίπαλος με τη σέντρα στο ξεκίνημα παρέδωσε τα κλειδιά και τα αντικλείδια του αγώνα. Δεν πρόκειται για θέμα… τακτικής του Φερέιρα. Ότι, δηλαδή, είχε αποφασίσει να δώσει το γήπεδο στην ΑΕΚ και να διεκδικήσει το αποτέλεσμα με αντεπιθέσεις. Όχι μόνο επιθέσεις, ούτε αντεπιθέσεις είχε στην αγωνιστική του ατζέντα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο αρνήθηκε και τον ρόλο του κομπάρσου στον αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………………..

 Φτώχεια και δυστυχία στο σεξ σήμερα στον κόσμο συμφωνούν οι έρευνες, διάβασε apodytiriakias.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης