Ο προπονητής του Άρεως να σταματήσει να δίνει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Αυτό που περιμένει κανείς, οπαδός της ομάδας και ουδέτερος, από τον προπονητή είναι να αφήσει τους παίκτες να παίξουν τη μπάλα τους. Όταν η ΠΑΕ έχει στόχο το πρωτάθλημα, έστω τις πρώτες θέσεις στη βαθμολογία, τότε αγωνιστικά δεν ενδιαφέρεται περισσότερο για το μηδέν στην άμυνα.

Έχανε 2-0 στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τελικά ισοφάρισε 2-2. Το ίδιο και χθες στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος πέρασε 2-0 μπροστά στο σκορ, ο Άρης έμεινε με δέκα, ισοφάρισε και κυριάρχησε στο γήπεδο (φώτο). Τι σημαίνει αυτό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιοτικά το ρόστερ του Άρεως δεν μειονεκτεί σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες. Εκείνες της κορυφής. Εκείνες τις ΠΑΕ που παραδοσιακά πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Ύστερα είναι και το άλλο. Οι ποδοσφαιριστές του Άρεως έχουν χαρακτήρα, είναι φιλότιμοι, τα δίνουν όλα. Πότε, λοιπόν, να ξαναβρεί η ομάδα καλύτερη ευκαιρία να κάνει το μπαμ;

Υπ’ όψιν ότι είναι πεσμένη η αξία στο ρόστερ των ανταγωνιστών του Άρεως. Με συνέπεια να παρατηρείται μια… υποχώρηση στη δυναμική τους. Το πράγμα είναι ολοφάνερο. Απεναντίας, ο Άρης αν ξεδιπλωθεί αγωνιστικά, αν γίνει περισσότερο επιθετικός, θα καταφέρει να… ασχολούνται μαζί του περισσότερο οι αντίπαλοι.

Δεν είναι τυχαία και συμπτωματική η πετυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα. Ο Άρης, όμως, χάνει από μόνος του αξιοπιστία και κύρος όταν με την ομάδα ασχολούνται νοσηρά και κομπλεξικά η διοίκηση, ο προπονητής και οι οπαδοί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Πριν ακόμα αναλάβει ο Τζο Μπάιντεν, σαν άλλος πλανητάρχης, απειλεί με πόλεμο, διάβασε apodytiriakias.gr

ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης