Άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θεοδωρίδης και Καραπαπάς, τα έβαλαν με τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ. Ντροπή. Δεν κοιτάνε τα μαύρα και αξιοθρήνητα χάλια της ομάδας τους και κοτζάμ μόνιμος πρωταθλητής το ‘ριξε στην κλάψα, στο παράπονο.

Δέκα φορές πιο ακριβό ρόστερ έχει ο Ολυμπιακός. Κι όμως με τα χέρια κάτω έχασε πάλι από την ΑΕΚ. Η ομάδα εμφανίστηκε λες και τους μάζεψαν από τις παραλίες. Από τα στριπτιτζάδικα τους έφεραν να παίξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι σε κακή κατάσταση εδώ και μήνες ο Ολυμπιακός, όμως αυτό το πράμα χθες απέναντι στην ΑΕΚ ήταν για κλοτσές. Το χειρότερο; Δεν έβλεπες στους πρωταθλητές και πρωτοπόρους της βαθμολογίας ούτε υποψία επιθυμίας να πάρουν αποτέλεσμα. Δεν μπήκαν έστω μία φορά στην περιοχή της ΑΕΚ. Στον αιώνα δεν ξανάγινε αυτό.

Και τους φταίει ο διαιτητής ο ξευτιλισμένος. Έτσι τον χαρακτήρισαν. Ποια είναι η ξευτίλα, όμως; Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού τον κατηγορούσαν για χρόνια ότι ελέγχει το παρασκήνιο, την εγκληματική οργάνωση. Και ο Ολυμπιακός πώς αντιδρούσε; Τους έλεγε…

-Αντί να φτιάξετε ομάδα όπως εμείς, το μόνο που κάνετε είναι να ρίχνετε λάσπη, για να δικαιολογείτε τις αποτυχίες σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάνει από την ΑΕΚ ο κακός, ο αξιολύπητος Ολυμπιακός και, αντί να ασχοληθεί με τον εαυτό του, ζητεί ευθύνες από το κοράκι. Το σύνδρομο του αδικημένου, που ακόμα το κουβαλάει από τα πέτρινα χρόνια. Συμπεριφορά χολερική, όπως αυτή των αντιπάλων του σε βάρος του.

……………………………………..
Με ΑΕΚ του… Κολωνακίου ο Ολυμπιακός, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης