Έξι χρόνια σερί πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και έχει εξασφαλίσει και το έβδομο περισσότερο εύκολα από ποτέ. Είναι τόσο πίσω βαθμολογικά οι «διώκτες» του, που κανένας δεν τολμάει να ισχυριστεί ότι θα κάνει την… έκπληξη στον χειρότερο Ολυμπιακό της τελευταίας επταετίας.

Κι ακριβώς επειδή ο μόνιμος πρωταθλητής βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση διαρκείας, βρέθηκε εκτός τσάμπιονς ληγκ. Και υποχρεώνεται να μπερδευτεί με τα… δεύτερα της Ευρώπης. Αντιμετωπίζει απόψε κάποια Οσμανλήσπορ, μικρομεσαία ομάδα της Τουρκίας, χωρίς ευρωπαϊκό μητρώο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι θα κάνει στο «Καραϊσκάκη» με την τουρκική αντίπαλό του ο Ολυμπιακός; Το ζητούμενο είναι η πρόκριση στους «16» του γιουρόπα, που σημαίνει ότι η αναμέτρηση με τους Οσμανλήδες είναι διπλή. Και να μην καταφέρει να κερδίσει στο εντός έδρας παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να ρεφάρει στην Άγκυρα.

Όλα μέσα είναι. Να κερδίσει στο πρώτο ο Ολυμπιακός και να χάσει το δεύτερο ματς. Είναι μια κόντρα με στόχο την πρόκριση, που επιτυγχάνεται και χωρίς να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων. Ευρωπαϊκού επιπέδου μπάλα.

Ποια σημασία να έχουν τα… πλάνα του προπονητή του Ολυμπιακού, όταν αυτή η Οσμανλή είναι ο ορισμός της ασταθούς ομάδας. Ψωμοτύρι έχει την γκέλα στο γήπεδό της, όπως και το διπλό. Απρόβλεπτη. Μια τσομπανόσκυλα που ορμάνε και μια τετράποδα για το σαλόνι που γουστάρουν να τα χαϊδεύεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ο Ολυμπιακός δεν μπει στο πετσί του αγώνα μ’ αυτήν την Οσμανλή, θα βγει άχρηστος ο σχεδιασμός του Μπέντο.
………………………………
Στον Ολυμπιακό τα… ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης