«Με μαχαίρωσαν πισώπλατα». Το είπε ο Ιβάν Σαββίδης και μας στέλνει δεκαετίες πίσω, στα χρόνια εκείνα της παλιάς λεβεντιάς, τότε που θεωρούνταν έγκλημα τιμής η μπαμπέσικη χωσιά. «Πιάστηκα κορόιδο…» πρόσθεσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στο μαγαζί όπου τραγουδάει η Πάολα.

Οι βαριές κουβέντες, βέβαια, θέλουν και τη βαριά ατμόσφαιρα που της ταιριάζει. Δεν τις αμολάς σε σκυλάδικο. Σε μαγαζί όπου εμφανίζεται η Πάολα. «Μου την έφεραν μπαμπέσικα και κάποιοι πονηροί με πιάσανε κότσο…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, για να πιάσουμε το νόημα του Ιβάν Σαββίδη, τα λόγια του είναι οι δικαιολογίες του. Γιατί είχε μπουκάρει με το κουμπούρι στον αγωνιστικό χώρο, όσο παιζόταν το ματς με την ΑΕΚ. «Ήταν λάθος μου…» ομολογεί ο μεγαλοεπιχειρηματίας.

Ποιο ήταν το λάθος του; Όπως ο ίδιος εξηγεί, όχι η μπούκα του, αλλά ότι είχε ξεχάσει επάνω του το σιδερικό. Και με την ευκαιρία ο Ιβάν δίνει τη συμβουλή του στους νέους:

«Είμαι περήφανος για αυτό που έκανα. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι έτοιμος να πεθάνει για τις αξίες του». Περίεργο! Πολύ περίεργο!!! Να προτρέπει τη νεολαία ο Ιβάν να υπερασπίζεται τα δικαίωμά της και να πεθάνει άμα λάχει, όμως χωρίς να… κρατάει όπλο. Να μην κάνει το λάθος του Ιβάν, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, να μπουκάρει με το όπλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

………………………….

Γιατί ο Ιβάν ανέβηκε στη συνείδηση των παοκτσήδων, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης