Ο Πέτρος Φιλιππίδης το περίμενε ότι θα τον «στείλουν». Ότι θα προφυλακιστεί. Του το είχαν ψιθυρίσει από τα πριν οι δικηγόροι.

Πως είναι απίθανο να γλιτώσει. Μόνο όποιος έχει βρεθεί στη θέση του καλλιτέχνη καταλαβαίνει πόσο βαρύ και ασήκωτο είναι για τον κάθε επώνυμο να οδηγείται στη στενή. Του φεύγει όλος ο τσαμπουκάς της διασημότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι αθώος» υποστηρίζει ο ηθοποιός. Γιατί να μην είναι; Και έλεγε δεξιά κι αριστερά πως με τη δημοσιότητα που έχει πάρει η υπόθεση του και την πίεση που δέχεται η ανακρίτρια από την κοινή γνώμη δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αποφασίσει να τον στείλει να κάνει παρέα στον Λιγνάδη.

Κι όμως, ο Φιλιππίδης έπαιξε θέατρο. Έπεσε από τα… σύννεφα. Έδειξε την… κατάπληξή του για την απόφαση της δικαστίνας.

Θέατρο του Φιλιππίδη και η παρουσία της συζύγου του όταν… επισκέφθηκε την ανακρίτρια. Μέχρι σήμερα δεν συνήθιζε δημόσιες εμφανίσεις συνοδεύοντας ή συνοδευόμενος από τη γυναίκα του. Ήθελε βέβαια να δείξει πως έχει αρμονική και ενεργή σχέση με τη γυναίκα του. Όχι ότι δεν έχει καλή σχέση μαζί της, αλλά κρίθηκε απαραίτητα η παρουσία της στην ανακρίτρια. Για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του σε πείσμα των καταγγελιών σε βάρος του από γυναίκες ηθοποιούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…………………………………………………….

Ο Ολυμπιακός μας έκλεψε το ματς στο Μπακού, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης