Το λένε και το γράφουν φαρδιά πλατιά στον φιλικό του τύπο. ”Είναι τρελός ο πρόεδρος… ” διότι φέρνει παικταράδες στον Ολυμπιακό.

Ο καθένας με την τρέλα του. Έτσι πάει. Για τις εφημερίδες του Ολυμπιακού η τρέλα Μαρινάκη είναι ότι κάνει συμβόλαιο με ποδοσφαιριστές τους οποίους, αδιάφορο αυτό, πολύ σύντομα τους διώχνει. Τους κρατάει για λίγους μήνες και για να επιδείξει την τρέλα του, αφού τους ξεφορτωθεί, φορτώνει μ’ άλλους παικταράδες την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

”Είναι τρελός ο πρόεδρος και τα σαρώνει όλα… ” γράφουν με γράμματα μεγάλα, και με μικρά ότι φεύγουν, ότι τελειώνουν οι Εμενίκε, Έγκελς, Βούκοβιτς. Τρεις παικταράδες, πρωτοσέλιδοι κι αυτοί που είχαν αποκτηθεί μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τον τρελό πρόεδρο.

Μαρινάκη, λοιπόν, είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα, όταν έκανες το 2017 μεταγραφές μπόμπες και τρέλανες τα πρωτοσέλιδα στα μανταλάκια των περιπτέρων. Κανένα πρόβλημα που ο Ολυμπιακός δεν ενισχύθηκε, η ομάδα έγινε χειρώτερη.

Αυτά συμβαίνουν σ’ όλες τις ομάδες του κόσμου, οι αποτυχίες στις μεταγραφές. Αυτό που μόνο στην Ελλάδα παίζει είναι το πανηγύρι για την τρέλα, λέει, της προεδράρας όταν χρυσοπληρώνει ποδοσφαιριστές που τους δίνει πρόωρο απολυτήριο. Και ο ίδιος ο Μαρινάκης λανσάρει την αγάπη του, την τρέλα του για τον Ολυμπιακό, επειδή πετάει λεφτά που δεν πιάνουν τόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης