Ειρηνικό θάνατο είχε στα 104 χρόνια του ο πραξικοπηματίας. Κακώς. Πολύ κακώς. Ντροπή της Ελλάδος που δεν τον τουφέκισαν πριν χρόνια. Όταν δικάστηκε και καταδικάστηκε εις θάνατον.

Δεν μ’ ενδιαφέρει αν ήταν ικανός αξιωματικός. Ούτε αν ήταν έντιμος άνθρωπος. Έπρεπε να εκτελεστεί σύμφωνα με το κατηγορητήριο, επί έσχατη προδοσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είσαι μπουρδέλο κοινωνία όταν δεν τιμωρείς εκείνον που έβγαλε τα τανκ από το στρατόπεδο και νταηλίκι κατέλαβε την εξουσία. Είσαι κράτος της πλάκας, που το έπαιξες επιείκεια και ανωτερότητα και ανθρωπισμό, όλες αυτές τις εύκολες μαλακίες.

Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε αυστηροί, ρε. Δεν λέω σκληροί, λέω αυστηροί. Εμείς οι Έλληνες είμαστε μαλακοί. Ψιλομαλάκες. Μας πήδηξαν οι πολιτικοί που για να τους ψηφίζουμε φέσωσαν το κράτος. Μας πηδάνε σήμερα και οι «άλλοι», οι αριστεροί, που στο παραμύθι δεν διαφέρουν από τους προηγούμενους.

Τα λέω με αφορμή το θάνατο του χουντικού Παττακού. Όπως ανεχτήκαμε την προδοσία των αξιωματικών, έτσι κάνουμε το κορόιδο και σήμερα με την προδοσία των πολιτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο λέω κατάμουτρα. Δεν είσαι αξιόπιστη κοινωνία. Αν ήσουν, τότε θα είχες στήσεις αγχόνες για τους πρωθυπουργούς και υπουργούς που σ’ έφεραν στην κατοχή της Ελλάδος, 70 χρόνια με την γερμανική κατοχή.

Ο Παττακός, ένα γελοίο υποκείμενο, ένας γραφικός που έκανε… επανάσταση για να μας σώσει από τον κομουνισμό και τον Ανδρέα Παπανδρέου, κάθισε μόνον 15 χρόνια φυλακή. Βγήκε λόγω ανηκέστου βλάβης της υγείας τους. Και έζησε με χαλασμένη την υγεία του άλλα 26 χρόνια.

Καλά μας έκαναν οι φαιδροί αξιωματικοί το 1967. Και οι απατεώνες πολιτικοί μετά το 1974. Και το δούλεμα πέφτει μέχρι σήμερα.
………………………………………..
Τι ετοιμάζει ο Βαρδινογιάννης στην τηλεόραση, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης